Industrii
AcasăActualDin 24 septembrie, compania aeriană TAROM va opera mai multe zboruri pe...

Din 24 septembrie, compania aeriană TAROM va opera mai multe zboruri pe cursa Bucureşti-Chişinău. Care este prețul unui bilet?

Compania aeriană românească TAROM introduce mai multe zboruri pe cursa Bucureşti-Chişinău, începând din 24 septembrie, preţurile pentru un bilet începând de la 85 de euro/segment, a anunţat, joi, 14 septembrie, operatorul aerian naţional, transmite presa din România.

Astfel, compania va opera zboruri suplimentare în fiecare week-end, ajungând la 21 de zboruri pe săptămână dus-întors.

„Compania TAROM a decis să vină în întâmpinarea creşterii de trafic pe relaţia Chişinău-Bucureşti, prin suplimentarea zborurilor. Modificările în programul de zbor încep din 24 septembrie, dar pasagerii pot începe să achiziţioneze bilete, inclusiv pentru frecvenţele suplimentare începând de astăzi”, se arată într-un comunicat de presă transmis de TAROM.

Potrivit sursei citate, preţurile pentru un bilet către sau dinspre Chişinău încep de la 85 de euro/segment cu transportul unui bagaj de cală de 23 de kg şi a unui bagaj de mână de 8 kg, gratis. Toate taxele sunt incluse şi, suplimentar, TAROM oferă serviciul de check-in gratuit.

Citiți, de asemenea

pusto

Vei fi interesat de

bazadedate
https://www.mgm.md/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100057306324418
Chișinău
cer senin
12.2 ° C
13.2 °
12.2 °
82 %
2.1kmh
0 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
29 °
sâm
28 °
Dum
25 °
https://www.wippo.md/