Industrii
AcasăActualDeclarație: Air Moldova nu a anunțat sistarea în totalitate a activității sale,...

Declarație: Air Moldova nu a anunțat sistarea în totalitate a activității sale, deși autoritățile deja sunt în căutarea “înlocuitorilor”

Air Moldova nu a anunțat sistarea în totalitate a activității sale sau falimentul. Compania aeriană susține că continuă să parcurgă etapele procesului de restructurare. Declarația a fost făcută astăzi, 25 mai.
”Cu toate că, premierul Dorin Recean și Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Lilia Dabija, în continuare oferă declarații iresponsabile despre Air Moldova, compania continuă să parcurgă etapele procesului de restructurare”, se arată într-un comunicat al companiei.
Compania aeriană a mai menționat că managementul Air Moldova continuă să aplice toate instrumentele legale pentru a nu permite falimentul Operatorului Național, deși autoritățile deja sunt în căutarea “înlocuitorilor” promovând interesele proprii în favoarea altor operatori privați.
”Rugăm să vă abțineți de la implicarea în domeniile în care competențele și cunoștințele dvs. sunt restrânse în limita informațiilor eronate, pe care le dețineți. Implicarea excesivă a politicului în sectorul privat, în special în cazul Air Moldova, generează astfel de rezultate”, se mai arată în comunicat.
Amintim că, premierul Dorin Recean a promis că, până în iulie 2023, alte companii aeriene vor prelua zborurile anulate de Air Moldova. În plus, vor apărea noi destinații. El a declarat acest lucru în cadrul unei vizite la Taraclia. Potrivit acestuia, guvernul negociază în prezent cu companii poloneze, maghiare, românești și moldovenești, care ar putea să se extindă și să ia mai multe zboruri.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Chișinău
cer senin
26.2 ° C
26.2 °
26.2 °
27 %
6.7kmh
0 %
mar
26 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
26 °
sâm
18 °