Industrii
AcasăActual«Decizia ilegală și absurdă». Avia Invest a refuzat să plătească o amendă...

«Decizia ilegală și absurdă». Avia Invest a refuzat să plătească o amendă de 31,2 milioane de lei

Operatorul Aeroportului Internațional Chișinău compania Avia Invest consideră decizia Consiliul Concurenței de a amendat compania cu 31,2 milioane de lei, pentru că a ignorat executarea unei decizii una «ilegală și absurdă». Totodată, Avia Invest menționează că va contesta decizia în instanță de judecată, transmite TV8.

«Decizia Consiliului Concurenței privind sancționarea Avia Invest cu o amendă 31,21 de milioane de lei este una ilegală și absurdă, fapt pentru care va fi contestată de către compania în instanța de judecată. Este important de menționat faptul că anterior Consiliul Concurenței a efectuat investigații similare și a decis să penalizeze Avia Invest pentru așa-numită poziție dominantă pe piață», se arată în nota informativă remisă de companie.

Amintim că, la data de 21 iunie Consiliul Concurenței a amendat compania Avia Invest pentru că nu a executat la timp Decizia anterioară a Consiliului din 2020 și abuzul de poziție dominantă pe piața.

Astfel, Consiliul Concurenței a decis că va aplica penalitatea cu titlu cominatoriu în mărime de 5% din cifra de afaceri zilnică medie realizată în anul anterior sancționării, pentru fiecare zi de întârziere a executării în termen a obligațiilor.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
MGM ro DI-4357
Chișinău
cer senin
-2.3 ° C
-0.8 °
-2.3 °
92 %
7.7kmh
0 %
Dum
2 °
lun
3 °
mar
3 °
mie
5 °
joi
4 °
Sandar_Vs Ro DI-4340