AcasăAgrementDe la 1 decembrie, teatrele și sălile de concert din Chișinău își...

De la 1 decembrie, teatrele și sălile de concert din Chișinău își vor relua activitatea în regim obișnuit

De la 1 decembrie, teatrele și sălile de concert din Chișinău își vor relua activitatea în regim obișnuit, cu respectarea regulilor antiepidemiologice.

Potrivit hotărârii Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău, vizitatorii acestor unități trebuie să prezinte obligatoriu certificatele de vaccinare împotriva COVID-19, testele care confirmă prezența anticorpilor, cele rapide și PCR, precum și certificatele prin care se confirmă că persoana a trecut prin boală în ultimele 6 luni.

Totodată, de la 1 decembrie activitatea centrelor sportive, terenurilor de sport și bazinelor de înot va fi asigurată în mod obișnuit, cu implementarea și monitorizarea respectării măsurilor de prevenire și control a infecției COVID-19, iar accesul spectatorilor va fi permis la prezentarea obligatorie a certificatelor de vaccinare împotriva COVID-19, fără să se limiteze numărul vizitatorilor.

alocapitala
bazadedate

Trei întrebări fără politică – cu Irina Popa

Continuăm rubrica noastră "Trei întrebări fără politică". Astăzi stăm de vorbă cu o persoană, farmecul căreia surprinde de la prima întâlnire. Scurtă prezentare: Irina Popa...
Birotix Com ro DI-4370
Chișinău
cer senin
1 ° C
1.6 °
-1.8 °
75 %
0.9kmh
0 %
mie
7 °
joi
10 °
vin
12 °
sâm
5 °
Dum
3 °
Politrans Logist Ro DI-4399