AcasăComerțCunoscutul producător local de lenjerie de corp Ravetti se reprofilează

Cunoscutul producător local de lenjerie de corp Ravetti se reprofilează

După 20 de ani şi ceva de activitate pe piaţă, Ravetii, producătorul local de lenjerie de corp pentru femei şi nu numai anunţă că schimbă genul de activitate, transmite Mold-street

Potrivit unui anunţ distribuit de administraţia Întreprinderii Individuale ”Olga Ceban”, care deţine brandul „Ravetti”, în prezent are loc lichidarea stockurilor din fabrică.
Inclusiv este de vânzare utilajul de cusut şi piesele de schimb, stockurile de ţesături în asortiment, stockurile de benzi elastice, stockurile de accesorii, dar şi mobilierul pentru magazine.
Vasile Ceban, directorul întreprinderii a refuzat să ofere detalii referitor la motivele ce au a dus la decizia de vânzare a activelor şi stockurilor, cât şi privind schimbarea genului de activitate.

Este o chestie intimă”, a răspuns scurt administratorul după care a închis tetelfonul.
Menţionăm că întreprinderea Individuală ”Olga Ceban”, care deţine brandul „Ravetti”, are doi asociaţi Olga şi Vasile Ceban. Câţiva ani în urmă întreprinderea avea o echipă formată din 50 de persoane şi o reţea de opt magazine.
Cunoscută în special ca producător local de lenjerie de corp pentru femei, compania reuşise să iasă şi pe pieţile externe.
Ea avea contracte de producere a lenjeriei în sistem „private label” pentru branduri prestigioase ca Pretty Wild Lingerie. De asemenea Ravetti producea şi alte piese şi accesorii.
În 2020 întreprinderea a avut venituri de 5,7 milioane lei şi un profit de aproximativ un milioane de lei. Dacă veniturile erau în scădere cu circa 840.000 lei faţă de anul 2019, apoi profitul a fost în creştere cu circa 50%.
Menţionăm că şi alte companii din sectorul textilelor se confruntă cu dificultăţi financiare, care s-au accentuat în ultimii doi ani de pandemie Covid-19.

alocapitala
bazadedate

Adrian Lupușor: Impactul COVID-19 a relevat vulnerabilitatea locurilor de muncă informale

Adrian Lupușor, directorul executiv al Expert-Grup, în cadrul studiului ”Fenomenul economiei informale și al ocupării forței de muncă în contextul pandemiei COVID-19”, a venit...
Imona Grup ro DI-4368
Chișinău
cer senin
6.1 ° C
6.6 °
5 °
53 %
2.2kmh
0 %
lun
6 °
mar
1 °
mie
1 °
joi
4 °
vin
1 °
HR-Consulting Ro DI_4373