Industrii
AcasăServiciiConflictele la locul de muncă, cum le gestionezi? Află răspunsul la webinarul...

Conflictele la locul de muncă, cum le gestionezi? Află răspunsul la webinarul CNPM

Un nou webinar util, destinat managerilor resurselor umane și nu doar, cu genericul „Litigiile în raporturile de muncă” va fi organizat de Confederația Națională a Patronatului la 31.03.2022! Înscrieți-vă acum și veți afla cum să gestionați eventualele conflicte în cadrul relațiilor de muncă!

Pentru a evita eventualele litigii de muncă, care necesită suportarea unor cheltuieli suplimentare, devine un imperativ cunoașterea în detalii a normelor ce guvernează relațiile de muncă inclusiv și cele ce țin de procedurile de soluționare a litigiilor.

Conflictele la locul de muncă sunt o realitate dureroasă și un motiv care duc adesea la productivitate scăzută și,totodată, la litigii dintre angajator și angajat. Aceste situații însă trebuie la maxim evitate, iar subtilitățile legislației muncii și detaliile practice vor ajuta participanții să identifice soluții optime în gestionarea conflictelor ce țin de raporturile de muncă.

Conform Codului Muncii se consideră litigii individuale de muncă divergenţele dintre salariat şi angajator privind:

• încheierea contractului individual de muncă;
• executarea, modificarea şi suspendarea contractului individual de muncă;
• încetarea parţială sau totală a contractului individual de muncă;
• plata despăgubirilor în cazul neîndeplinirii sau îndeplinirii necorespunzătoare a obligaţiilor de către una din părţile contractului individual de muncă;
• rezultatele concursului;
• anularea ordinului (dispoziţiei, deciziei, hotărârii) de angajare în serviciu, emis conform art. 65 alin. (1) din Cod;

Cu un background în domeniu de peste 20 de ani, Dorin Josanu, lector universitar, co-autor al noului Cod al Muncii, precumșialtorpublicații la diverse subiectecețin de legislațiamuncii, esteexpertulcevasusțineinstruireașivaoferirăspunsuridetaliate la întrebărileceținde „Litigiile în raporturile de muncă”.

„Aceste instruiri sunt absolut necesare pentru orice companie dat fiind că oferim informații ce vin în sprijinul angajatorului în domeniul gestionării corecte a relațiilor de muncă.„Litigiile în raporturile de muncă” este o temă complexă cu multe subtilități. Participanții la webinar vor primi nu doar informații, ci și materiale de suport pe care le vor putea utiliza în activitatea de zi cu zi ”, afirmă expertul.

Instruirea va avea loc online, prin intermediul platformei Zoom, astfel că, oricine, indiferent de locație, poate participa. La final, pentru cunoștințele obținute vor fi oferite certificate. Investiția este de doar 400 de lei.

Contactați CNPM la numărul 069240700 sau scrieți-ne la adresa de e-mail [email protected] înregistrare sau accesează pagina www.instruiri.cnpm.md pentru a afla detalii despre webinare axate pe diverse aspecte din legislația muncii.

Protejează-ți afacerea! Participă la instruirile organizate de specialiști notorii din domeniu!

#PUBLICITATE

 

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
MGM ro DI-4357
Chișinău
cer senin
-6.2 ° C
-4.8 °
-6.2 °
80 %
5.7kmh
0 %
joi
-0 °
vin
2 °
sâm
4 °
Dum
2 °
lun
-1 °
Sandar_Vs Ro DI-4340