AcasăServiciiCompaniile orientate spre export vor putea beneficia de granturi mari

Companiile orientate spre export vor putea beneficia de granturi mari

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) a lansat apelul de Granturi mari pentru companiile din Republica Moldova orientate spre export. Termenul limită de depunere a aplicațiilor este 3 septembrie.

Valoarea grantului este de la 250 mii lei până la două milioane lei. Contribuția proprie este de minim 50%.

Aplicarea la Grant se face în regim online.

Suportul financiar va fi oferit prin Programul de susținere a afacerilor cu potențial înalt de creștere și internaționalizare a acestora pentru: achiziționarea de echipamente, utilaje, instalații; înregistrarea și valorificarea drepturilor asupra obiectelor de proprietate intelectuală, achiziționarea obiectelor de proprietate intelectuală; procurarea francizelor, licențelor, software, materiilor prime și a materialelor necesare procesului de producție; bunuri imobile comerciale destinate proceselor de producție.

Grantul poate fi accesat de întreprinderile care activează pe piață de cel puțin doi ani și demonstrează o creștere continuă.

Sursa: moldpres.md

alocapitala
bazadedate

Trei întrebări fără politică cu Oleg Sliusarenco

Oleg Sliusarenco a răspuns la trei întrebări fără politică. Scurtă prezentare: economist de profesie. Profesional cu o experiență de 20 de ani în analiza pieței...
Politrans Logist Ro DI-4399
Chișinău
cer senin
17.7 ° C
18.2 °
17.7 °
66 %
4.1kmh
0 %
sâm
18 °
Dum
24 °
lun
20 °
mar
18 °
mie
17 °
MGM ro DI-4357