Industrii
AcasăActualCompania Wizz Air își redeschide baza din Chișinău din septembrie

Compania Wizz Air își redeschide baza din Chișinău din septembrie

Compania aeriană Wizz Air își redeschide baza de la Chișinău începând din septembrie cu 3 aeronave. Operatorul low-cost a anunțat la data de 23 iunie în cadrul unei conferința online reluarea celor 16 rute operate din și spre Chișinău, și majorarea frecvențele de zbor la 3 rute deja operate. 

Prezent la conferința de presă, prim vicedirectorul Avia Invest, Arcadie Ciochina a salutat decizia companiei aeriene. «Susținem eforturile companiilor aeriene de a reveni la zborurile operate din și spre Aeroportul Internațional Chișinău, în special în contextul efectelor pandemiei, dar și a războiului din regiune. În același timp, sperăm ca pasagerii noștri să beneficieze de oferte de preț cât mai avantajoase pe rutele anunțate de Wizz Air, iar călătoriile prin Aeroportul Internațional Chișinău să redevină o parte memorabilă și frecventă în viața de zi cu zi pentru toți pasagerii noștri», — a menționat el.

În special, compania aeriană va relua zborurile către Barcelona, ​​Berlin, Basel, Paris, Bruxelles, Dortmund, Eindhoven, Memmingen, Hamburg, Larnaca, Liverpool, Praga, Torino, Veneția, Viena, Verona.

Biletele de zbor pentru toate rutele anunțate sunt deja disponibile la vânzare pe site-ul oficial al companiei.

Citiți, de asemenea

bazadedate

Vei fi interesat de

alocapitala
Birotix Com ro DI-4407
Chișinău
câțiva nori
32.2 ° C
32.2 °
32.2 °
41 %
5.1kmh
20 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
33 °
sâm
35 °
Tehgaz Grup S.R.L.