Industrii
AcasăActualCompania de crowdfunding Fagura a strâns peste 781.000 de euro sub formă...

Compania de crowdfunding Fagura a strâns peste 781.000 de euro sub formă de investiții. De unde vor veni banii și unde vor fi folisiți?

Fagura, singura companie de crowdfunding din Moldova, a strâns peste 781.000 de euro sub formă de investiții pe platforma Seedrs din Londra. Aceasta reprezintă 195% din obiectivul inițial al companiei și o sumă record obținută pe Seedrs. Proiectul Fagura a fost sprijinit de 280 de investitori și de șapte business angels, care au investit începând cu 20 000 de euro. 

Campania de crowdfunding s-a desfășurat în două etape: una privată pentru investitorii Fagura și una publică pentru investitori din întreaga lume. Compania oferă investitorilor o participație de 13,5%, cu o evaluare post-investiție de 5,78 milioane de euro pentru business.

Banii investiți vor fi folosiți pentru extinderea proiectului în România și pentru dezvoltarea primelor servicii bancare digitale pe platformă.

„Cea de-a doua rundă de investiții de capital a fost un real succes pentru noi, având în vedere criza prin care trecem. Am reușit să strângem de două ori mai mulți bani decât în prima rundă, iar aceste resurse ne vor ajuta să ne dezvoltăm mai rapid pe timp de criză și să sprijinim oamenii și ideile care schimbă lumea”, a declarat Tudor Darie, director general Fagura.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
AV-BUSINESS MIX barter ArtaCurateni
Chișinău
câțiva nori
2.7 ° C
2.7 °
1.2 °
99 %
1kmh
20 %
mar
3 °
mie
5 °
joi
6 °
vin
3 °
sâm
1 °
Intertext ro DI-4356