Industrii
AcasăTransport și comunicațiiCNESP a limitat numărul de pasageri în mai multe tipuri de transport

CNESP a limitat numărul de pasageri în mai multe tipuri de transport

Hotărârea nr. 45 din 15 februarie 2021 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) a decis limitarea numărului de persoane în transport rutier şi feroviar.

„Punctul 4.4. din Anexa la Hotărârea nr. 35 din 27 noiembrie 2021 a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică se expune în următoarea redacție: limitarea numărului de persoane în transportul feroviar și rutier în trafic raional și interraional – la 50% din capacitate, iar în transportul rutier în trafic local și municipal – în limita a 50% din capacitatea de îmbarcare”, indică hotărârea de ieri a Comisiei.

De asemenea, se mențin măsurile de prevenire şi control al infecției COVID-19 la traversarea frontierei de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova, conform Anexei nr.1 a Hotărârii nr. 42 din 13 ianuarie 2021 a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică.

Până la data de 15 aprilie, în Republica Moldova rămâne în vigoare stare de urgență în sănătate publică. În această perioadă, se mențin mai multe restricții care au fost instituite anterior, fiind incluse şi altele noi, din cauza situației alarmante care rămâne a fi în contextul pandemiei COVID-19. Hotărârile Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică sunt executorii pentru autoritățile administrației publice centrale și locale.

Sursa: moldpres.md

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Chișinău
cer senin
27.2 ° C
27.2 °
27.2 °
26 %
1.5kmh
0 %
joi
27 °
vin
28 °
sâm
20 °
Dum
22 °
lun
22 °