Industrii
AcasăActualAviaInvest va amplasa corturi temporare în fața aeroportului pentru confortul termic al...

AviaInvest va amplasa corturi temporare în fața aeroportului pentru confortul termic al pasagerilor

S.R.L. AviaInvest va analiza opțiuni pentru oferirea unui confort termic pasagerilor care sunt în așteptarea curselor aeriene în fața aeroportului și anume amplasarea unor corturi temporare în fața aeroportului. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de lucru dintre Poliția de Frontieră, S.R.L. „Avia-Invest” și Autoritatea Aeronautică Civile.

Totodată, AviaInvest va urgenta procedurile necesare pentru asigurarea instalării noului echipament de securitate cu raze-X de model Rapiscan (aparat de scanare a bagajelor), fiind unul necesar în efectuarea controlului de securitate a pasagerilor la intrarea suplimentară în terminalul aeroportului, inclusiv și a reparației/mentenanței echipamentului existent.

O altă decizie ține de Autoritatea Aeronautică Civile care va analiza capacitățile maxime de procesare a traficului de pasageri în cadrul aeroportului și ajustării graficului curselor aeriene în vederea neadmiterii formării aglomerațiilor de pasageri în PTF AIC.

De asemenea, Poliția de Frontieră, S.R.L. AviaInvest și Autoritatea Aeronautică Civilă, fiecare pe zona sa de competență, vor asigura măsuri de informare, a cetățenilor despre acțiunile întreprinse de către autorități, pentru gestionarea riscurilor conexe securității publice în aeroport (comunicare, pliante informative, expedierea mesajelor prin intermediul telefoanelor mobile).

Citiți, de asemenea

bazadedate

Vei fi interesat de

alocapitala
Birotix Com ro DI-4407
Chișinău
ceață
3.9 ° C
4.2 °
3.9 °
99 %
1.5kmh
100 %
joi
5 °
vin
11 °
sâm
12 °
Dum
13 °
lun
12 °
MGM ro DI-4357