Industrii
AcasăActual”Au pornit cu 7 vaci, iar acum, mini-ferma lor a ajuns la...

”Au pornit cu 7 vaci, iar acum, mini-ferma lor a ajuns la aproximativ 40 de capete”. Cum evoluează afacerea de familie în Moldova?

În cadrul unei vizite la Taraclia, prim-ministrul Dorin Recean a vizitat o mini-fabrică de producere a cașcavalului și a produselor lactate în satul Cialîc. Acum 13 ani, Piotr și Eudochia Chiriac au lansat o afacere de familie. Ulterior, datorită mai multor granturi europene, aceștia au modernizat întreprinderea și procesele de prelucrare și producție a lactatelor. 

”Au pornit cu 7 vaci, iar acum, mini-ferma lor a ajuns la aproximativ 40 de capete. Tot laptele pe care îl prelucrează este folosit la producerea unei game largi de produse la cele mai înalte standarde, ce pot fi cumpărate în lanțurile de supermarketuri și la târguri artizanale din Chișinău. Pe lângă brânză, smântână și iaurt, fabrica produce și diverse tipuri de cașcaval: caciotta, gouda sau paneer”, a spus premierul.

Он отметил, что усердие семьи Кириак — это пример для всех. «Они вносят свой вклад в развитие важного сектора молдавской экономики и показывают вовлеченность и их видение бизнеса. Я рад, что они не останавливаются на достигнутом и планируют расширять свой бизнес», — заключил Речан.

El a menționat că, sârguința cu care muncesc Piotr și Eudochia este un exemplu pentru noi toți. ”Ei contribuie la dezvoltarea unui sector economic important al țării și ne oferă un exemplu de implicare și viziune de business. Mă bucură faptul că nu se opresc la reușitele obținute și că sunt hotărâți să-și extindă afacerea”, a conchis Recean.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Chișinău
cer senin
23.2 ° C
23.2 °
23.2 °
31 %
3.1kmh
0 %
mar
23 °
mie
23 °
joi
24 °
vin
25 °
sâm
18 °