AcasăOrganizatiiAu fost anunțați câștigătorii etapei a doua a Loteriei fiscale

Au fost anunțați câștigătorii etapei a doua a Loteriei fiscale

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a anunțat că a doua etapă din anul curent a concursului „Loteria fiscală”, care s-a desfășurat în perioada 1 aprilie-30 iunie, s-a finalizat. Ca urmare, au fost desemnați 174 de câștigători care vor primi premii în valoare a câte o mie de lei.

Conform SFS, premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în maximum 10 zile după publicarea listei.

“Potrivit cadrului de reglementare aprobat prin Hotărâre de Guvern, persoanele fizice, care au atins vârsta de 18 ani, devin automat participanți la „Loteria fiscală” dacă dețin un card bancar de la orice bancă licențiată în Republica Moldova și achită orice cumpărătură sau serviciu cu cardul în valoare mai mare de 30 lei”, indică Serviciul Fiscal.

Serviciul Fiscal de Stat îndeamnă populația să efectueze achitările cu cardul, participând astfel în cadrul concursului Loteria fiscală.

foto: sfs.md
Sursa: moldpres.md

alocapitala
bazadedate

«Trei întrebări fără politică» , Irina Mitru

Astăză în ospeție la rubrica «Trei întrebări fără politică» Irina Mitru Pe scurt: Irina Mitru – administrator al biroului de traduceri «PROIRVAS». Studii superioare, starea...
Boncom Ro_DI_4339
Chișinău
cer senin
17.7 ° C
18.2 °
17.7 °
66 %
4.1kmh
0 %
sâm
18 °
Dum
24 °
lun
20 °
mar
18 °
mie
17 °
Tehgaz_grup Ro DI_4382