AcasăServiciiAtunci când publicitatea stradală vă priveşte în ochi sau David și Goliat...

Atunci când publicitatea stradală vă priveşte în ochi sau David și Goliat în publicitatea stradală

Atunci când vine vorba de publicitatea stradală, o asociem imediat cu panourile publicitare mari (billboard-uri). Însă acum, când numărul de billboard-uri în oraș s-a redus în mod semnificativ, şi această tendință va continua în contextul unei noi abordări din partea municipalității privind aspectul orașului, este timpul să vorbim despre un astfel de tip de publicitate stradală aşa numitele citylight-uri, sau panouri de trotuar, așa cum sunt numite adesea.

La ziua de azi, în oraș le avem instalate sute. Însăşi denumirea „panou de trotuar” subliniază principala caracteristică a citylight-ului – capacitatea sa de a comunica persoanei „ochi în ochi” mesajul publicitar, pentru că formatul de bază al suportului este de 1,2*1,8 (m), adică înălţimea omului. Suporturile respective sunt instalate practic în toate zonele orașului, iar imaginea este iluminată din interior pe timp de noapte.

Există un alt tip de citylight-uri în oraș, la care caseta de publicitate este fixată pe un suport vertical la o înălțime mică. Astfel de citylight-uri de asemenea sunt echipate cu iluminare interioară și se potrivesc bine cu mediul înconjurător.

Avantajul incontestabil al plasării publicității pe citylight-uri îl constituie trei aspecte: posibilitatea de a transmite pietonilor mesajul „ochi în ochi”, operativitatea plasării și rotația rapidă a imaginilor, precum și economia indiscutabilă, cu o acoperire geografică maximă a publicului țintă în comparație cu formatele mari. În același timp, trebuie să luăm în considerare posibilitatea reducerilor pentru volumul programului de adrese și imprimare, pentru perioada de plasare etc.

Și, desigur, este deosebit de valoros faptul că citylight-urile sunt situate acolo, unde în contextul cerinţelor actuale pentru formatele mari „intrarea este închisă”.

Mai mult decât atât, citylight-urile, ca regulă, sunt instalate consecutiv. Și imaginea de pe fiecare dintre ele poate fi diferită, promovând în mod consecvent marfa sau marca comercială. Ce ar putea fi mai bun decât o astfel de „lovitură-țintă” asupra percepției informației?

Deci, este foarte recomandat întreprinderilor, în special celor mici și mijlocii, să acorde o atenție deosebită suporturilor de publicitate de dimensiuni mai reduse. Un astfel de „David în publicitatea stradală” astăzi este gata să dea o luptă „goliaţilor”, și care a fost finalul istoriei biblice Dumneavoastră cunoaşteţi…

M. Smitskaya, Secretarul AAPM

alocapitala
bazadedate

Trei întrebări fără politică – cu Irina Popa

Continuăm rubrica noastră "Trei întrebări fără politică". Astăzi stăm de vorbă cu o persoană, farmecul căreia surprinde de la prima întâlnire. Scurtă prezentare: Irina Popa...
Chișinău
cer senin
13.3 ° C
13.3 °
12.2 °
77 %
0.5kmh
0 %
lun
17 °
mar
13 °
mie
14 °
joi
11 °
vin
20 °