Industrii
AcasăMass-mediaAsociația AAPM este cointeresată

Asociația AAPM este cointeresată

În ultimul timp organul legislativ al țării acordă o atenție majoră către mass-media, înclusiv și reglementarea lor legislativă.

Asociația Agențiilor de Publicitate este cointeresată în dezvoltarea mass-media, dat fiind faptului că anume ea reprezintă fundamentul pieții publicității și, respectiv, a activității noastre. Și noi suntem convinși că, legislația în domeniul mass-media nu poate fi analizată și modificată fără participarea reprezentanților domeniului publicităţii, activitatea eficientă a cărora în rezultat generează resurse financiare pentru dezvoltarea mass-media.

Mass-media și alte organizații văd problema doar dintr-un singur punct de vedere – cel tehnic, noi însă lucrînd cu aceste mass-media vedem cum anumite decizii tehnice și conceptuale acceptate pot influiența rezultatul final, și anume interesul către mass-media din partea consumatorilor săi și in final asupra interesului clientului de ai susține financiar (însăși prin intersesul de a amplasa publicitate).

De aceea anume prin dialog cu toate părțile cointeresate se poate crea o bază legală, care în realitate va fi utilă pentru dezvoltare și democrație – prin asigurarea accesului mass-media la finanțare independentă, precum și pentru business – în interesul țării.

Este important că Asociația are o experiență în activitatea de elaborare și modificare a legislației de profil. În subsidiar, noi avem acces la experiența internațională în domeniul mass-media, deoarece membrii AAPM sunt reprezentanți ai agențiilor internaționale, iar directorul executiv al AAPM este membru al Consiliului Coordonator al Publicității Țărilor CSI.

AAPM

Citiți, de asemenea

bazadedate

Vei fi interesat de

alocapitala
Birotix Com ro DI-4407
Chișinău
cer senin
19.4 ° C
20.2 °
19.4 °
43 %
3.6kmh
0 %
Dum
19 °
lun
25 °
mar
20 °
mie
24 °
joi
26 °
Casalot Ro DI_4408