AcasăAgriculturaApicultorii organizează un nou târg în centrul capitalei

Apicultorii organizează un nou târg în centrul capitalei

Peste zece tipuri de miere și zeci de produse apicole vor fi expuse la Târgul Apicultorului, organizat de Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova (ANARM), în perioada 19-22 august. Evenimentul se desfășoară tradițional cu ocazia Zilei Naționale a Apicultorului, sărbătorită anual pe 19 august.

Potrivit lui Ion Maxim, președintele ANARM, în acest an produsele apicole au un gust intens și aromă deosebită, cu multiple beneficii pentru sănătatea consumatorilor. ”În cadrul ediției curente a târgului vom uimi consumatorii cu tipuri de miere mai puțin cunoscute, cum ar fi mierea de hrișcă, levănțică, salvie și coriandru, care au gust intens și conțin un complex de vitamine deosebite”, susține președintele asociației apicultorilor. De asemenea, albinarii din țară vor prezenta produse apicole ca păstura, polenul, propolisul şi multe alte produse derivate.

Târgul va fi deschis în fiecare zi, în scuarul Catedralei Mitropolitane din Chișinău, cu acces din strada A. Pușkin. În cadrul Târgului apicol vor fi respectate normele sanitare cerute de situația pandemică, cum ar fi purtarea măștilor, păstrarea distanței, dezinfectarea mâinilor.

Foto: ANARM

Sursa: moldpres.md

alocapitala
bazadedate

„Trei întrebări fără politică” – cu Oleg Leonte

Interlocutorul nostru de astăzi este Oleg Leonte. Scurtă prezentare: Oleg Leonte – director al întreprinderii Verivers-com SRL, specializată în forjarea artistică a metalului. După specialitate...
Casalot Ro DI_4346
Chișinău
cer senin
19.4 ° C
19.9 °
17.2 °
44 %
2.2kmh
0 %
mar
19 °
mie
18 °
joi
18 °
vin
18 °
sâm
18 °
Intertext ro DI-4356