Industrii
AcasăActualAntreprenor: Deschiderea unui butic de clasă premium în Republica Moldova costă peste...

Antreprenor: Deschiderea unui butic de clasă premium în Republica Moldova costă peste 200 de mii de euro. Dificultățile încep de la acte

Deschiderea unui butic de clasă premium în Republica Moldova costă peste 200 de mii de euro. Declarația a fost făcută de Constantin Morari, antreprenor, fondatorul buticului Kox Men, în cadrul emisiunii Business Lunch.

”Eu am ales un segment premium unde sunt cele mai bune stofe. Nu am mers cu ceva mediu și după aceasta să mă ridic mai sus. Am venit pe piață direct cu premium pentru că am vrut să dau calitate de la început. Contează foarte mult cum redai imaginea din start. Cheltuielile sunt mari, de la 200 de mii de euro în sus. Este o afacere și sunt multe nuanțe”, a declarat antreprenorul.

Referitor la dificultățile cu care s-a confruntat în timpul deschiderii unei astfel de afaceri, Constantin Morari a spus: ”Dificultățile încep de la acte. Sunt multe etape peste care trebuie să trecem, să ne împiedicăm și să înțelegem unde este bine, unde este rău. Suntem plătitori de TVA. Procesul este lung, dar e mai bine așa”.

Totodată, el susține că, lucrul la care trebuie să atragi atenția pentru avea succes în această sferă este felul în care îți prezinți produsul.

”Trebuie să înțelegi cum să aranjezi produsele în butic, cum trebuie să le prezinți, pentru că atunci când intră clientul în butic trebuie să-l atragă vizual și să vrea produsul. Totul trebuie să fie aranjat în așa fel ca să fie cât mai atrăgător. Sunt foarte multe detalii la care trebuie să atragi atenția”, a spus Morari.

Citiți, de asemenea

bazadedate

Vei fi interesat de

alocapitala
Boncom Ro_DI_4405
Chișinău
cer senin
18.2 ° C
18.9 °
16.2 °
49 %
6.7kmh
0 %
lun
15 °
mar
17 °
mie
19 °
joi
22 °
vin
21 °
Tehgaz Grup S.R.L.