Industrii
AcasăActualANRE a afișat noile prețuri la carburanți. Cu cât s-au ieftinit într-o...

ANRE a afișat noile prețuri la carburanți. Cu cât s-au ieftinit într-o lună

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) continuă să stabilească prețuri mai mici la carburanți. Pentru ziua de mâine, 27 iulie, prețul unui litru de benzină va fi de 28,37 lei, cu 32 de bani mai puțin, iar un litru de motorină va costa 27,78 lei, cu 22 de bani mai ieftin.

Astfel, ANRE menționează că, prețul la benzină a ajuns să fie mai mic cu 5,53 lei/litru, iar cel de motorină cu 4,68 lei/litru comparativ cu valorile maximale înregistrate în luna iunie.

”Ritmul descreșterilor ce se înregistrează pe parcursul ultimelor săptămâni în cadrul tranzacțiilor internaționale este reflectat direct în calculele efectuate de către ANRE în conformitate cu Legea privind piața produselor petroliere și Metodologia aprobată. Agenția asigură consumatorii că mecanismul actual de formare a prețurilor la produsele petroliere principale de tip standard generează prețuri corecte și transparente și sunt influențate exclusiv de evoluțiile pe piața internațională”, se arată într-un comunicat ANRE.

Citiți, de asemenea

bazadedate

Vei fi interesat de

alocapitala
Tehgaz Grup S.R.L.
Chișinău
cer senin
18.3 ° C
18.3 °
18.2 °
88 %
5.1kmh
0 %
joi
30 °
vin
33 °
sâm
33 °
Dum
34 °
lun
30 °
Real Business Ro DI_4410