AcasăOrganizatiiAlexei Pianîh este noul director interimar al Institutului Național de Metrologie

Alexei Pianîh este noul director interimar al Institutului Național de Metrologie

Ministerul Economiei l-a numit pe Alexei Pianîh în funcția de director interimar al Institutului Național de Metrologie (INM), scrie bani.md.

Potrivit informațiilor, Alexei Pianîh are o vastă experiență în domeniu. Din 2011 până recent a activat în calitate de șef de laborator al INM. În prezent, își face studiile de doctorat în matematică și științe fizice avansate la Școala Doctorală de științe Aplicate și Inginerești a Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava, România și Școala Doctorală de Energetică și Inginerie Electrică a Universității Tehnice din Moldova.
Institutul Național de Metrologie este o instituție publică în subordinea Ministerului Economiei, care implementează, la nivel național, politica în domeniul metrologiei, prin asigurarea uniformității, legalității, exactității și trasabilității măsurărilor în Republica Moldova.
alocapitala
bazadedate

Veaceslav Ioniță: Dacă nu existau zonele economice libere, noi nu aveam exporturi la ziua de azi. 

Analistul economic, Veaceslav Ioniță susține că, zonele economice libere asigură un pol de dezvoltare a economiei naționale. ”În anul 1990, cu un an înainte de...
Birotix Com ro DI-4407
Chișinău
cer senin
6.1 ° C
6.6 °
5 °
53 %
2.2kmh
0 %
lun
6 °
mar
1 °
mie
1 °
joi
4 °
vin
1 °
Casalot Ro DI_4408