Industrii
AcasăActualAir Moldova va zbura cu trei avioane închiriate. Cui aparțin acestea?

Air Moldova va zbura cu trei avioane închiriate. Cui aparțin acestea?

Air Moldova va opera zboruri cu trei aeronave închiriate. Acestea aparțin transportatorului low-cost ucrainean SkyUp Airlines, companiei croate ETF Airways și companiei aeriene charter bulgare ALK Airlines. Compania a anunțat acest lucru la 16 martie.

”Partenerii și prietenii noștri la datorie pe Aeroportul Internațional Chișinău, pregătiți pentru a opera zborurile companiei Air Moldova”, a comunicat Air Moldova.

Între 2 și 10 martie, compania aeriană a anulat peste 30 de zboruri. Compania a invocat același motiv – indisponibilitatea a două avioane și întreținerea programată pentru al treilea. Autoritatea Aeronautică Civilă a confirmat acest fapt, invocând indisponibilitatea avioanelor ca motiv al anulărilor. De asemenea, a lansat o anchetă.

Air Moldova a atenționat pe 10 martie că va relua zborurile începând cu 11 martie, dar nu toate. Compania a declarat că, pentru a atenua dificultățile operaționale existente, a semnat un contract cu companii europene pentru furnizarea a trei aeronave pentru o parte din zborurile planificate. În același timp, cealaltă parte a zborurilor planificate va suferi modificări de program. Frecvența zborurilor către anumite destinații va fi redusă. Air Moldova a dat asigurări că, din păcate, nu a putut evita anularea zborurilor. Aceștia au adăugat că anularea zborului nu înseamnă anularea biletului. În caz de anulare, este posibilă reprogramarea zborului sau rambursarea prețului biletului.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Imona Grup ro DI-4368
Chișinău
cer senin
0.2 ° C
0.2 °
0.2 °
64 %
0.5kmh
0 %
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
13 °
lun
10 °
mar
3 °
HR-Consulting Ro DI_4373