Industrii
AcasăActualAir Moldova precizează: Zborurile au fost sistate până la data de 15...

Air Moldova precizează: Zborurile au fost sistate până la data de 15 mai. Costul biletelor cumpărate va fi rambursat

Air Moldova vine cu precizări referitoare la sistarea zborurilor și vânzărilor de bilete. Compania aeriană menționează că zborurile au fost sistate în perioada 2 mai 2023 până la data de 15 mai 2023, iar pasagerii ai căror zboruri au fost anulate, au primit o notificare despre anulare pe adresa de email, introdusă la procurarea biletului. În acest caz pasagerul poate solicita rambursarea integrală al costului biletului, urmând instrucțiunile primite pe adresa email.
Totodată, potrivit companiei, pasagerii care nu au primit o notificare despre anularea zborului, pot solicita rambursarea costului biletului conform regulilor tarifului.
În același timp, Air Moldova menționează că din cauza modificărilor de orar și zborurilor anulate, în adresa companiei au fost expediate un număr considerabil de solicitări care sunt în procesare. În acest caz, pasagerii sunt rugați să nu dubleze solicitările expediate anterior.
”Din cauza suprasolicitării procesarea scrisorilor dvs. durează mai mult timp decât de obicei. În același timp, vă asigurăm că absolut toate solicitările vor avea un răspuns și cazul fiecărui pasager va fi soluționat”, declară compania.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Chișinău
cer senin
15.2 ° C
15.2 °
15.2 °
72 %
1kmh
0 %
joi
25 °
vin
27 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
16 °