Industrii
AcasăActualAir Moldova nu a reluat zborurile și vânzările de bilete după 15...

Air Moldova nu a reluat zborurile și vânzările de bilete după 15 mai

Air Moldova nu a reluat zborurile și vânzările de bilete după 15 mai. Acest lucru este evidențiat pe site-ul companiei aeriene: nu pot fi cumpărate bilete pentru nicio dată și în nicio direcție. Site-ul aeroportului din Chișinău nu are, de asemenea, date despre zborurile Air Moldova.

Compania a prelungit suspendarea până la sfârșitul lunii mai, a anunțat NM, citând serviciul de presă al companiei aeriene.

„Pasagerii au fost informați, continuăm să rambursăm banii. De îndată ce vor exista vești despre reluarea zborurilor, vom informa cu siguranță”, a declarat Air Moldova pentru publicația citată.

BP a trimis, de asemenea, o cerere către companie prin care solicită clarificări cu privire la decizia instanței privind cererea de restructurare accelerată, care, în opinia Air Moldova, ar trebui să o ajute să își reia operațiunile și să rezolve multe probleme. La momentul publicării acestui articol nu s-a primit niciun răspuns din partea companiei.

Compania aeriană a declarat anterior că are un investitor dispus să investească 50 de milioane de dolari, dar instanța ar trebui să permită ca cea mai mare parte a banilor să fie folosită pentru a dezvolta compania, mai degrabă decât pentru a achita 100% din datorii.

Problemele de la compania aeriană au devenit cunoscute în martie, când Air Moldova a anulat zeci de zboruri. Atunci, compania a explicat acest lucru prin faptul că nu a putut folosi mai multe dintre avioanele sale. Ulterior, transportatorul s-a plâns împotriva băncii, care a cerut majorarea sumelor de garanție și astfel a paralizat operațiunile companiei aeriene.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Chișinău
cer senin
20.2 ° C
20.2 °
20.2 °
45 %
2.1kmh
0 %
mie
20 °
joi
24 °
vin
27 °
sâm
20 °
Dum
21 °