Industrii
AcasăActualAir Moldova a prelungit sistarea zborurilor până la data de 16 iunie....

Air Moldova a prelungit sistarea zborurilor până la data de 16 iunie. Ce trebuie să facă pasagerii ai căror zboruri au fost anulate

Air Moldova a prelungit sistarea zborurilor până la data de 16 iunie 2023. Potrivit companiei aeriene, pasagerii ai căror zboruri au fost anulate, au primit o notificare despre anulare pe adresa de email, introdusă la procurarea biletului. În acest caz pasagerul poate solicita rambursarea integrală al costului biletului, urmând instrucțiunile primite pe adresa email.

”Stimați pasageri, în adresa companiei sunt expediate, constant, un număr considerabil de solicitări. Compania aeriană Air Moldova regretă incomodițățile create, dar vă asigură că toate solicitările dumneavoastră sunt în procesare. Vă rugăm să nu dublați solicitările expediate anterior. Din cauza suprasolicitării procesarea scrisorilor dvs. durează mai mult timp decât de obicei”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

În același timp, Air Moldova asigură că absolut toate solicitările vor avea un răspuns și cazul fiecărui pasager va fi soluționat.

Menționăm că, anterior compania aeriană a sistat toate zborurile până la data de 15 mai 2023 și a depus în instanță cererea de aprobare a restructurării accelerate a companiei, care este un plan de acțiuni, ce are drept scop evitarea falimentului companiei aeriene, soluționarea problemelor existente și acceptarea investițiilor.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Chișinău
cer senin
20.2 ° C
20.2 °
20.2 °
45 %
2.1kmh
0 %
mie
20 °
joi
24 °
vin
27 °
sâm
20 °
Dum
21 °