Industrii
AcasăActualAeroportul de la Cahul ar putea reveni în gestiunea statului? Gavrilița: Să...

Aeroportul de la Cahul ar putea reveni în gestiunea statului? Gavrilița: Să ne gândim la aspectele de oportunitate economică

Aeroportul de la Cahul ar putea reveni în gestiunea statului. În cadrul ședinței Guvernului de astăzi, 23 septembrie, de la Cahul, prim-ministrul Natalia Gavrilița a cerut ca organele corespunzătoare ale statului să se ocupe de legalitatea transmiterii acestui aeroport în ”mâini private”.

”Avem un aeroport la Cahul. El acum este în domeniul privat, dar sunt mari întrebări despre legalitatea transmiterii acestui aeroport în „mâini private”. Din această cauză trebuie să se ocupe organele corespunzătoare ale statului”, a declarat Gavrilița.

Totodată, ea a rugat ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, în comun cu alte autorități competente, să se gândească la aspectele de securitate și de oportunitate economică.

”Ambele aspecte sunt importante. Să vedem care sunt soluțiile pentru ca acest activ să fie gestionat corect în beneficiul cetățenilor”, a conchis premierul.

Citiți, de asemenea

bazadedate

Vei fi interesat de

alocapitala
MGM ro DI-4357
Chișinău
cer senin
11.9 ° C
12.7 °
10 °
89 %
12.5kmh
0 %
lun
12 °
mar
17 °
mie
19 °
joi
22 °
vin
21 °
Tehgaz Grup S.R.L.