AcasăConstrucțiiAdministrația Drumurilor a instruit responsabilii de întreținerea traseelor naţionale

Administrația Drumurilor a instruit responsabilii de întreținerea traseelor naţionale

Conducerea Administrației de Stat a Drumurilor (ASD) a desfășurat o sesiune de instruire cu responsabilii tehnici angajați în cadrul ASD referitor la executarea lucrărilor de întreținere periodică a drumurilor publice naționale cu îmbrăcăminte din macadam. La sesiunea de instruire au participat și reprezentanții antreprenorilor, care și-au asumat executarea acestor tipuri de lucrări.

În cadrul ședinței, au fost analizate etapele de efectuare a lucrărilor, de la pregătirea șantierelor de lucru, până la verificarea acestora prin prelevarea probelor de laborator. Alte subiecte abordate au fost tehnologia de executare a lucrărilor de întreținere periodică, utilajul minim necesar și resursele implicate în acest proces.

ASD desfășoară periodic sesiuni de instruire cu responsabilii tehnici și antreprenorii pentru a garanta supravegherea calitativă și executarea de către aceștia a lucrărilor de reparație, construcție și întreținere periodică a drumurilor naționale.

Foto: ASD

Sursa: moldpres.md

alocapitala
bazadedate

„3 întrebări fără politică”, discutăm cu Mariana Radov

Astăzi, sub titlul "3 întrebări fără politică", discutăm cu Mariana Radov. Informație succintă: Radov Mariana - consultant în management certificat internațional, membru al Consiliului Internațional...
Mabicom Construct ro DI-4362
Chișinău
cer fragmentat
8.9 ° C
9.2 °
8.9 °
98 %
1.5kmh
75 %
mie
10 °
joi
12 °
vin
17 °
sâm
20 °
Dum
25 °
Real Business Ro DI_4371