AcasăOrganizatiiAdministrația de Stat a Drumurilor are un nou director general interimar

Administrația de Stat a Drumurilor are un nou director general interimar

Sergiu Bejan a fost numit în funcția de director general interimar al Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor”. Acesta a fost prezentat astăzi echipei ASD de viceprim-ministrul Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, și de directorul Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac.

Potrivit Serviciului de presă al ASD, ministrul Spînu i-a urat succes noului director, menționând că îi revine o responsabilitate mare. „Preia un domeniu care necesită, cu atenție, monitorizat, dezvoltat și pus la punct – fără mită, fără a face favoruri cuiva”, a accentuat ministrul.

Sergiu Bejan are o vastă experiență în domeniul academic, în calitate de decan al facultății Urbanism și Arhitectură a Universității Tehnice a Moldovei, cât și în proiectarea drumurilor și podurilor. De asemenea, este expert tehnic atestat în domeniile construcții rutiere și feroviare, cât și autor a peste 25 de articole și publicații științifice.

Noul director al ASD a absolvit și susținut diploma de doctor în inginerie mecanică la Universitatea „Dunărea de Jos Galați”, Facultatea de Mecanică din Brăila, România.

Foto: ASD
Sursa: moldpres.md

alocapitala
bazadedate

„Trei întrebări fără politică”

Noi deschidem o nouă rubrică pe YPNews sub denumirea "Trei întrebări fără politică". Oaspeții rubricii vor fi, în general, oameni de afaceri, însă sperăm...
Chișinău
cer senin
13.3 ° C
13.3 °
12.2 °
77 %
0.5kmh
0 %
lun
17 °
mar
13 °
mie
14 °
joi
11 °
vin
20 °