AcasăConstrucțiiAdministrația capitalei pregătește o nouă concepție referitoare la parcările din oraș

Administrația capitalei pregătește o nouă concepție referitoare la parcările din oraș

Administrația municipiului Chișinău analizează situația parcărilor din oraș pentru a pregăti o nouă concepție, transmite MOLDPRES.

În prezent, administrația publică locală lucrează la clasificarea tipurilor de parcări existente, posibilitatea realizării unui studiu de fezabilitate și metodele după care va funcționa un model sau altul de parcare.

Potrivit primarului municipiului Chișinău, Ion Ceban, situația este complicată pentru că, “în oraș circulă circa 400 de mii de automobile, în loc de 100 de mii, cifra care reprezintă capacitatea totală de suport a străzilor”.

Edilul a specificat că “municipalitatea nu dispune de terenuri care ar putea să le redirecționeze pentru parcări, iar terenurile care au existat în sectorul centru au fost privatizate și ciopârțite”. El a anunțat că la noua concepție se lucrează, dar municipalitatea nu se va grăbi să facă publice mai multe informații.

Sursa: moldpres.md

alocapitala
bazadedate

„Trei întrebări fără politică” cu Stanislav Popov

În continuarea rubricii ”Trei întrebări fără politică” – am avut o convorbire plăcută cu Stanislav Popov. Scurtă prezentare: Stanislav Popov de specialitate inginer- electronist. Din...
HR-Consulting Ro DI_4373
Chișinău
cer fragmentat
8.9 ° C
9.2 °
8.9 °
98 %
1.5kmh
75 %
mie
10 °
joi
12 °
vin
17 °
sâm
20 °
Dum
25 °
Imona Grup ro DI-4368