Industrii

Despre proiect

YP.MD– reprezintă un motor de căutare care ne oferă informații referitor la companiile din Republica Moldova din toate genurile de activitate economică.

Nu pretindem la integralitatea absolută a bazei noastre de date, în schimb suntem siguri că disponibilitatea informației pe site a mai mult de 22 000 de agenți economici activi din Republica Moldova va permite utilizatorului să găsească oricare informație cu privire la produsele și serviciile prestate.

Pe site veți putea găsi nu doar datele de contact a companiei, dar și informație referitor la genurile de activitate, brand-uri, precum și diverse informații suplimentare: programul de muncă, locația pe hartă, produsele comercializate și serviciile prestate.

Site-ul este asigurat cu un motor de căutare foarte comod: va fi nevoie doar să accesați în bara de căutare cuvântul-cheie (de exemplu denumirea, adresa, un cuvânt-cheie cu privire la domeniul de activitate a companiei căutate), iar motorul de căutare va genera rezultatul potrivit căutării Dvs. în câteva clipe. Filtrele vor ajuta considerabil la îngustarea cercului de căutare a informației. În cadrul sistemului sunt 3 filtre împărțite în: rubrici (produse/servicii), raioane, orașe și sate.

Obiectivul principal al site-ului – ajutarea oricărui utilizator în găsirea rapidă a informației căutate – fie un produs oarecare, serviciu sau o companie concretă. Iar această problemă se va rezolva prin optimizarea mecanismului de căutare.

Din acest motiv, pentru noi este foarte important să cunoaștem părerea utilizatorilor site-ului referitor la comoditatea utilizării resursei noastre. Numai datorită ajutorului Dvs. și criticii obiective, vom putea crea site-ul nostru și versiunea sa mobilă mai efectivă și comodă pentru utilizare. Dacă considerați că anumite funcții ale site-ului necesită să fie modificate sau actualizate, atunci sunteți rugați să ne informați, iar noi vom lucra la perfecționarea sa ulterioară.

Pentru a fi prezenţi pe site-ul YP.MD trebuie să completaţi Ancheta şi să o expediaţi la e-mailul [email protected].

Datele noastre de contact rămân neschimbate: (+373) 22-73-77-94, (+373)67 66 12 86.

Dacă sunteţi cointeresat de amplasarea publicităţii companiei Dvs. pe site-ul YP.MD, faceţi cunoştinţă cuPDF iconlista de prețuri.

Oferim informații actualizate pentru anul 2021 despre întreprinderile active din Republica Moldova. Completați Formularul de comandă pentru Selectarea informației din Baza de date.

Acord de utilizare