• 05.03.2012 - FLORI pentru cei dragi

 • Dupa o iarna friguroasa cu totii asteptam un pic de soare in casele si sufletele noastre. Anume florile ne aduc prezenta primaverii in jurul nostru. Culorile vesele ale primulei ne indeamna sa aducem si in case prospetimea si frumusetea acestui anotimp. Inspirati-va din oferta generoasa de flori timpurii si puteti realiza cel mai frumos cadou persoanelor dragi.

  La acest inceput de primavara va oferim urmatorul asortiment de flori:

  Primula


  Ca si numele ei este prima planta cu flori care apare primavara la inceput. Diresc colorata, constituie un cadou minunat pentru iubitorii de plante pentru ca nu sunt deloc greu de intretinut si le vor infrumuseta casa cu florile lor pe tot parcursul sezonului rece, pentru ca pe restul anului sa constituie un decor minunat cu frunzele lor armonioase.
  Primulele oferite in dar simbolizeaza atat tineretea, dar si prima dragoste si iubirea inflacarata.

  Viola


  Viola este simbolul iubitului, al amintirilor. Ea te impresioneaza prin finete si rafinament. Fiind adevarate pete de culoare, violele sunt flori nepretentioase, putand fi plantate atat in ghivece, cat si direct in pamantul gradinii. Se gasesc intr-o mare varietate de culori, accepta sa fie plantate in tufe, chiar si alaturi de alte flori.

  Pelargonia


  Pelargonia este una dintre cele mai apreciate plante de-a lungul timpului. Si astazi, in vasta oferta de plante, ea este preferata. Pelargoniile sunt specii rustice, care pot fi folosite atat in decorarea interioarelor, a balcoanelor, a ferestrelor, cat si a gradinilor. La noi puteti gasi 3 specii de pelargonii:
  - Pelargonium grandiflorum(regala), cu flori mari, elegante;
  - Pelargonium zonala (obisnuita);
  -Pelargonium peltatum (curgatoare), cu lastarii lungi, atingand 50-100 cm, pendule, formand ghirlande elegante cu foarte multe flori. Este specia care infloreste aproape tot anul.

  Osteo


  Fiind numita si magareta africana, Osteo este o planta cu inflorire abundenta si aproape continua. Florile ei sunt foarte decorative, atragand atentia prin contrastul dintre corola de petale si ochiul central, care are o nuanta foarte inchisa (verde, maro sau chiar albastrui).

  Va propunem cele mai accesibile preturi.

  Contacte: srl FRUCTUL, com. Truseni, str. Chicera, 11;
  tel: +373 22 71-71-75, mob: 068 684858;

 • FRUCTUL S.R.L. / Magazinul specializat, Sere
  mun. Chisinau, s. Truseni, str. Chicera, 11, Republica Moldova
  tel/fax: 0-22-717175; 0-22-717442; 0-22-924445
  mob: 0-69-128550,0-69-610529,0-68-685828
  www.fructul.md
  info@fructul.md