Târgul Cadourilor de Paști

Moldexpo invită toată lumea la Târgul Cadourilor de Paști

În perioada 12 - 15 aprilie, în ajunul Sfintelor Sărbători de Paști, Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo vă invită la cea de-a șasea ediție a Târgului Cadourilor de Paști Easter Fair.

Organizator: C.I.E. Moldexpo S.A.

Partener media: Odoraș.md

Când Postul Sfintelor Paști se încheie, se începe cea mai veche și cea mai importantă sărbătoare creștină - Paștele, care este așteaptă cu nerăbdare de toți creștinii ortodocși. În mod tradițional, în Moldova acest eveniment este însoțit de ritualuri de familie, cum ar fi coacerea și decorarea cozonacilor, vopsirea ouălor, completarea coșului de Paști, slujba de Paști în biserici. Acesta este momentul când fiecare creștin face fapte bune, le aduce bucurie celor dragi.

În ajunul sărbătorilor de Paști, participanții Târgului vor oferi vizitatorilor o oportunitate unică de a cumpăra obiecte de cult, produse din gospodăriile mănăstirilor, cadouri de Paști și suvenire lucrate manual, articole de artă, produse alimentare etc.

Circa 100 de companii vor expune o gamă largă de produse alimentare. Prăjituri, pâine, ouă, carne și cârnați, produse de patiserie, ceai, cafea, miere etc.; cadouri și suvenire, haine în stil tradițional, jucării, farfurii, bijuterii, cosmetice și parfumuri, accesorii, obiecte de artizanat, broderii etc.

Toate acestea le puteți gusta, proba și cumpăra la târg. Producători locali și distribuitori de produse alimentare, produse industriale, îmbrăcăminte pentru copii și adulți, textile pentru casă, artiști populari, magazine de cadouri, companii producătoare și importatoare de suvenire și diverse ateliere își vor prezenta produsele.

Târgul Easter Fair este un spațiu ideal de expunere a produselor tradiționale pentru sărbătoare, de comunicare, de păstrare a tradițiilor duhovnicești și culturale și, nu în ultimul rând, un loc de întâlnire cu prietenii și familia.

Fiecare zi a Târgului va fi plină de evenimente: ateliere de încondeiere a ouălor de Paști, executarea cadourilor de Paști etc. O atmosferă specială de sărbătoare va fi creată de colectivele de dansuri populare și muzică clasică.

Mottoul Târgului va fi “Dar din Dar”. Toți oamenii cu inimă mare vor putea participa la un eveniment de caritate - colectarea alimentelor și cadourilor de Paști pentru familiile nevoiașe.

http://www.easter.moldexpo.md/pentru-vizitatorii/

https://www.youtube.com/watch?v=KhIm15tsifw

Va așteptăm la târg din 12 până în 15 aprilie, de la 10.00 până la 18.00.

 

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 16.5952
EUR 1 19.6172
RON 1 4.0556
RUB 1 0.2257

Meteo (Chișinău)

Lun, 10/08
30 °C
760.5624231608809mm
NNE, 4.6m/s