Specialiștii în marketing se adună împeună pentru 2 zile

Pe 8-9 aprilie în Chişinău se va desfăşura Sales&Marketing Forum, cel mai mare forum anual de afaceri. Prezenţa tuturor profesioniştilor din domeniul marketingului şi vînzărilor este obligatorie!  

 

FORUMUL ÎN CIFRE:

  •  4 ani consecutiv S&M – este cel mai important eveniment al anului în domeniul promovării companiei şi a produsului
  •  2 fluxuri paralele: pe parcursul a două zile de forum vor avea loc 7 seminare şi 6 ateliere practice
  •  13 speakeri de renume: vor zbura în Moldova exclusiv pentru participarea la S&M
  •  350 participanţi: în total la S&M au participat peste 1500 de persoane. 72% dintre acestea sunt participanţi permanenţi

Mai multe informaţii despre speakeri, prezentări şi condiţii de participare veţi găsi pe site-ul marketing.sbc.md sau la telefonul 079 409 496

SPEAKER-UL PRINCIPAL:

Samvel Avetisyan – cel mai influent specialist de marketing şi brand-maker din CSI. Creatorul brandurilor: «ТинькоФФ», «Техношок», «Моя Семья»

+ încă 12 prezentări mega-utile de la speakeri străini de renume. Doar la Sales&Marketing Forum 2016.

Puteţi rezerva un loc la Sales&Marketing Forum pe site-ul: marketing.sbc.md sau la numărul 079 409 496 – rezervarea gratuită se păstreză 24 de ore, perioadă în care veţi putea decide cu privire la participare iar locul Dumneavoastră nu va fi ocupat de altcineva.

CE VA FI:

  • Seminare. Dumneavoastră veţi participa la seminarele speakerilor străini de top. Toate seminarele reflectă situaţia actuală a pieţei şi iau în considerare activitatea companiei în condiţii de criză şi incertitudine.
  •  Ateliere de lucru. Atelierele sunt o modalitate de a perfecţiona abilităţile practice, a exersa strategiile de promovare şi a utiliza instrumentele de creştere a vînzărilor pe exemplul propriilor companii.
  •  Instrumente şi tehnologii. La forum dumneavoastră nu veţi auzi teorii abstracte „şi „apă chioară” cum ar trebui să fie” – vor fi doar instrumente şi tehnologii care funcţionează şi care pot fi aplicate chiar din ziua următoare.
  • Networking. S&M Forum – platformă specializată pentru stabilirea unor contacte de afaceri noi şi utile. Dumneavoastră veţi face cunoştinţă cu potenţiali clienţi, furnizori, parteneri. Asiguraţi-vă că aţi luat cu dumneavoastră suficiente cărţi de vizită!

Investiţi în dumneavoastră şi în personalul dumneavoastră – este unica investiţie care întotdeauna aduce beneficii!  Cererea de participare la Sales&Marketing Forum poate fi depusă pe site-ul marketing.sbc.md sau la numărul 079 409 496

Ce este Sales&Marketing Forum:

https://youtu.be/Z2UZ1BkHsSE

Accelerează vînzările pînă la cote maxime în cadrul Sales&Marketing Forum! Înregistrează-te pe site-ul: marketing.sbc.md sau la numărul 079 409 496

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.4980
EUR 1 19.5425
RON 1 4.0349
RUB 1 0.2549

Meteo (Chișinău)

Mie, 03/06
6 °C
754.5619306704598mm
N, 1m/s