Sărbătorim CRĂCIUNUL ACASĂ împreună cu toată familia

Cum să vă  pregătiți pentru Anul Nou în doar două ore? Veniți la târgul "Crăciunul Acasă"

 

Există  în Chișinău un loc, unde nu numai că puteți cumpăra cadouri pentru toată lumea, fie soacra sau copii, dar și să vă pregătiți serios pentru Anul Nou fără a pierde prea mult timp. E vorba de târgul "Crăciunul Acasă" de la Moldexpo.

În primul rând, aici puteți cumpăra tot (și când spunem "tot", anume așa este!) pentru masa festivă, pentru decorarea locuinței, pentru crearea confortului - mobilier, covoare, fețe de masă, sfeșnice - orice! Apropo, aici puteți găsi și haine de revelion.

Evenimentul cu arome de mandarine, izvar, turte dulci cu ghimbir se va desfășura la Moldexpo timp de 5 zile - de pe 20 până pe 24 decembrie, de la 10:00 la 18:00. Vă garantăm că, în doar două ore veți putea rezolva toate problemele ce țin de pregătirile pentru cea mai frumoasă noapte a anului!

P.S. Luați și copiii la eveniment. Vor funcționa ateliere de confecționare a cadourilor, cu antrenarea copiilor, care vor fi ocupați în timp ce veți fi absorbiți de forfota din ajunul sărbătorilor.

 

 

Vă așteptăm în perioada 20 - 24 decembrie la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo.

CRĂCIUNUL ACASĂ va fi alături de fiecare pentru a-l ajuta în organizarea celui mai frumos Crăciun, a bucura familia și prietenii. Fericit e cel care este binevenit acasă, nu-i așa?

Sărbătorim CRĂCIUNUL ACASĂ împreună cu toată familia

http://www.christmas-fair.moldexpo.md/

https://www.youtube.com/watch?v=rGVIn_jtf4w

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 18.5436
EUR 1 20.0354
RON 1 4.1489
RUB 1 0.2405

Meteo (Chișinău)

Lun, 06/04
15 °C
777.8138390708418mm
N, 2.6m/s