Să facem un copil fericit în prima zi de școală

SCRISOARE DE SPONSORIZARE de la ”Comunitatea tinerilor ambițioși” către toți cei cu inimă mare:

Pentru copiii din familiile social vulnerabile prima zi de școală reprezintă doar o zi obișnuită. O zi în care nu merg la școală cu hăinuțe sau ghiozdan nou, ci sunt nevoiți să se descurce cu ceea ce moștenesc de la un an la altul, în condițiile în care banii de rechizite lipsesc.

În sprijinul acestor elevi A.O. Comunitatea Tinerilor Ambițioși, vine cu idea de a organiza o companie socială, care ar lansa o amplă campanie de colectare și donare de resurse financiare, rechizite, cărți și haine pentru copii.

În acest context, Comunitatea roagă respectuos acordarea suportul necesar pentru desfăşurarea campaniei sociale ,,Fă un copil fericit în prima zi de şcoală”, printr-o sumă stabilită împreună, sau prestarea serviciilor gratuit, sau cu o reducere substanțială, fiind stabilită de comun acord.

Pe parcursul săptămânilor de campanie 10 august - 28 august 2016, toți cei care doresc să-i ajute pe copiii din 5 familii nevoiașe din Chițcanii Vechi, r-nul Telenești dar posibil și pentru 26 de copii de la Gimnaziu aceluiaşi sat prin donații de cărți, rechizite și orice alt echipament pentru școală sunt așteptați să o facă.

Participarea la eveniment va spori vizibilitatea organizaţiilor şi va contribui la creşterea ratei de implicare socială, dar și a tinerilor în activităţi de voluntariat.

Cei mai ambiţioşi tineri voluntari vă aşteaptă la adresa:

Chişinău, str. Mitropolitul Gavriil Banulescu-Bodoni 59/B,

Incubatorul de afaceri al ASEM, oficiul 2.

Pentru oricare alte informații puteți contacta la:

Tel/fax:+373 22 402 862

Mob.: +373 69 330 054

[email protected],

www.cta.md

*Comunitatea Tinerilor Ambițioși (cta) este o asociaţie obştească neguvernamentală, apolitică, nonprofit, independentă din punct de vedere juridic înființată la 8 februarie 2016, fiind condusă de studenţi şi absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ superior din țară. Organizația are misiunea de a armoniza activitatea tinerilor prin diverse proiecte culturale, științifice și social-educative.

 

 

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.3920
EUR 1 19.4833
RON 1 4.0272
RUB 1 0.2515

Meteo (Chișinău)

Sâm, 06/06
22 °C
758.3122384769731mm
SSW, 2.6m/s