Planificați-vă odihna de iarnă la Târgul WINTER TRAVEL FAIR 2017

În ultima perioadă, turismul de iarnă a devenit foarte popular. Odihna de iarnă presupune multă zăpadă, pârtii de schi și sănii, distracție și detașare de grijile cotidiene. Și indiferent de tipul de vacanță pe care o alegeți - sport sau relaxantă – veți avea multă plăcere, garantată de participanții la WINTER TRAVEL FAIR-2017.

Organizator: Centrul Internațional de Expoziții “Moldexpo” S.A.

Suport oficial: Agenția Turismului a Republicii Moldova

Partener media: AgroTV Moldova

Între 3 și 5 noiembrie, aproximativ 30 de agenții și operatori turistici din Moldova, Bulgaria, România și Adjara vor prezenta o mare varietate de oportunități de odihnă - de la stațiunile europene de schi până la odihnă în țări exotice. Târgul de bilete turistice pentru odihna de iarnă WINTER TRAVEL FAIR 2017 este singurul eveniment expozițional în Moldova, dedicat turismului de iarnă.

Unde să mergem în timpul iernii? Cât costă o vacanță de iarnă? Care sunt diferențele dintre stațiunile de iarnă din diferite țări? Unde sunt cele mai bune condiții pentru o vacanță de familie? La acestea și alte întrebări vor răspunde participanții la târg.

Tradițional, conceptul de "odihnă de iarnă" este asociat cu stațiunile de schi, cu  munții înzăpeziți, iar numeroase hoteluri oferă un program vast de divertisment. Expozantul bulgar Regnum Bansko Apart Hotel & SPA va dezvălui tot farmecul unei vacanțe de neuitat în Bansko (Bulgaria) - apartamente moderne, vederi superbe ale muntelui Pirin și singurul parc acvatic din stațiune. Vacanțe de iarnă în Bansko și Pamporovo (Bulgaria) vor fi, de asemenea, propuse de ParfenonTur. Toate stațiunile de schi din Bulgaria, Ucraina și România (Sinaia, Pamporovo, Bukovel) vor fi la dispoziția vizitatorilor standului Panda Tur. Hotelul românesc SuperSki Cavnic oferă o vacanță activă în inima regiunii istorice Maramureș (România). România este una dintre cele mai populare destinații turistice de iarnă, vă veți putea convinge vizitând standul companiei Xamax Travel Agency. Aici vă veți familiariza cu ofertele celor mai renumite stațiuni, printre care Vatra Dornei, Poiana Brașov. Hotelul Best Western Bucovina Club de Munte, situat la o distanță de 10 minute de mers de stațiunea de schi Șoimul, vă va prezenta atracțiile orasului medieval Gura Humorului (Bucovina, România), inclus în lista UNESCO a Patrimoniului Mondial. Și, bineînțeles, fiecare schior care se respectă consideră că este de datoria lui să viziteze stațiunile de schi austriece. O astfel de oportunitate va fi oferită vizitatorilor WINTER TRAVEL FAIR-2017 de compania Admiral-Tur. Departamentul de Turism și Stațiuni din Republica Autonoma Adjara promite o mulțime de impresii de neuitat de la vizitarea stațiunii "Goderdisi", dotată cu o pistă de schi bine echipată.

Unii, dimpotrivă, iarna caută soare și căldură, caută o vacanță plăcută pe coasta mării. Expozanții sunt gata sa satisfacă toate cerințele amatorilor mărilor calde. Companiile Admiral-Tur și Join Up Moldova oferă în plină iarnă zboruri spre Egipt, în renumita stațiune Sharm El Sheikh, iar Toco Tour Moldova a pregătit programe de vizitare a Peninsulei Sinai, excursii prin Egipt, scufundări în Marea Roșie, Grand Safari în deșert.

O categorie separată de turiști sunt amatorii de experiențe, călătorind prin țările europene. Alții sunt fani ai turismului de evenimente și o iau la drum cu anumite ocazii. Iarna e anotimpul lor. Anume iarna au loc cele mai frumoase sărbători. Compania Star-Tur vine cu oferta de a petrece sărbătorile de iarnă în hotelul Caraiman (Sinaia, România), agenția de turism Xamax vă propune să faceți Revelionul în Bulgaria, Malta Travel Moldova - să sărbătoriți Crăciunul în Malta.

Dar turismul de iarnă nu se limitează doar la odihnă, iarna e perioada când vă puteți întrema. Participanții la WINTER TRAVEL FAIR vă vor organiza vizite la numeroasele izvoare termale și stațiuni balneare. Sovada-Tur va oferi vizitatorilor cele mai bune stațiuni balneare din România, inclusiv Boresec și Slanic Moldova. Și compania Panda-Tur vă invită să vă rupeți de stresul cotidian și să vă odihniți în hotelul românesc Hotel Palace Baile Govora. Compania Corina Travel Agency va prezenta posibilitățile de tratament sanatorial în cele mai cunoscute hoteluri din Cehia, Ungaria, Slovenia și Israel. Pentru a vă familiariza cu propunerile în domeniul tururilor de scufundări sportive vizitați standul Sporter Travel.

Și nu vă faceți griji în privința zborurilor - Air Moldova vă va duce spre 30 de destinații și chiar mai mult. Compania a deschis o nouă direcție - zbor direct Chișinău-Dubai, veți afla condițiile la standul Air Moldova.

Participanții la WINTER TRAVEL FAIR vor pune în discuție în cadrul seminarilor cele mai diverse probleme cu care se confruntă sectorul și vă vor informa despre noutățile industriei turistice. Compania Sovada Tur va face o prezentare generală a stațiunilor montane balneologice din România din acest sezon. Stil Tur va prezenta oportunitățile de recreere iarna în România și Bulgaria, inclusiv tururile de Crăciun și sărbătorile de Bobotează în Israel. Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova (APIT) va informa ascultătorii despre situația actuală a legislației naționale în domeniul turismului. Pe 4 și 5 noiembrie, participanților, invitaților și vizitatorilor expoziției li se va oferi o oportunitate minunată de a participa la un tur informativ la obiectivele turistice din Moldova, organizat de APIT. Programul include o vizită la Cetatea Soroca, la Cosăuți, mănăstirea Curchi, Orheiul Vechi și la mai multe crame.

http://travelfair.moldexpo.md/

Vă așteptăm la Târgul pachetelor turistice pentru odihna de iarnă

WINTER TRAVEL FAIR-2017

din 3 până în 5 noiembrie, în pavilionul nr. 3 al C.I.E. Moldexpo!

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.4980
EUR 1 19.5425
RON 1 4.0349
RUB 1 0.2549

Meteo (Chișinău)

Mie, 03/06
7 °C
754.5619306704598mm
N, 0.5m/s