O călătorie uimitoare – în jurul lumii în 4 zile!

    

În perioada 7 – 10 aprilie curent,  la C.I.E. „Moldexpo”, se va desfăşura Expoziţia internaţională
specializată „TOURISM. LEISURE. HOTELS”

Organizator: C.I.E. "Moldexpo" S.A.

Co-organizator: Agenţia Turismului a Republicii Moldova

Parteneri:

Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism din Moldova ANAT;

Asociaţia Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova „APIT”;         

Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural din Moldova „ANTREC-Moldova”;

Centrul Naţional de Conservare şi Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial;

Asociaţia Culinarilor Catering

TOURISM.LEISURE.HOTELS'2016 însumează:

  • Ofertele a peste 140 de companii din Moldova, Bulgaria, România, Slovacia, Ucraina, Ungaria, Turcia, Vietnam;
  • Hot Travel Market – târgul pachetelor turistice;
  • Hotel Zone – prezentarea ofertelor speciale ale hotelurilor;
  • şi, în premieră, noul proiect Satul meu – un proiect de promovare a turismului rural; Networking Event - eveniment de stabilire a contactelor de afaceri primare

Expoziţia va prezenta gama completă de servicii turistice, de la organizarea excursiilor în diferite colţuri ale lumii până la servicii de transport aerian şi terestru, cazare şi rezervarea hotelului, organizarea de tururi de afaceri, prestarea serviciilor de asigurare etc. Printre participanţi - ministere şi birouri naţionale de turism, asociaţii obşteşti, operatori şi agenţii de turism, companii aeriene, transportatori auto, hoteluri şi staţiuni, moteluri, pensiuni, centre de recreere, companii de asigurări ş.a.

Expoziţia se va desfăşura în două pavilioane şi pe spaţiile în aer liber. Pavilionul nr.2 va găzdui companii specializate în turismul receptor, în pavilionul central vor fi amplasate companii care operează în turismul emiţător.

Expoziţii naţionale

La standul naţional al României vor participa 22 de operatori din România, care au pregătit pentru expoziţie programe noi de odihnă pentru sezonul estival 2016: vacanţe la mare şi la munte, recreere şi tratament în staţiuni balneare.

La standul Ministerului Turismului din Bulgaria vor participa 20 de companii care vor prezenta toată gama de oferte turistice estivale pentru direcţia Bulgaria – 2016 - cele mai bune staţiuni de pe litoral, odihnă la munte, vizitarea atracţiilor culturale şi a monumentelor arheologice şi multe altele.

Turcia va fi prezentată la standul Oficiului pe probleme de cultură şi informare al Ambasadei Turciei în Ucraina. Aici, vizitatorii vor găsi opţiuni pentru a-şi petrece vacanţa în cele mai frumoase zone turistice ale Turciei - de la staţiuni de familie la hoteluri de cinci stele. Iar compania aeriană Turkish Airlines va facilita zborurile spre destinaţiile dvs. de vacanţă.

La expoziţie va participa Ungaria, care va prezenta istoria, poporul, limba, natura, arhitectura, cultura şi tradiţiile sale. La standul Ungariei va activa Oficiul Naţional de Turism al Ungariei, dar şi opt companii, printre care complexe balneare şi operatori turistici, care vor oferi tururi de familiarizare cu patrimoniul istoric şi cultural al ţării, tratament şi odihnă la numeroasele izvoare termale.

Standul Naţional al Slovaciei. Vizitatorii se vor putea familiariza cu ofertele sanatoriilor, al centrului balnear Bardejovské Kúpele, hotelurilor SPA etc.

Hotel Zone la expoziţia TOURISM.LEISURE. HOTELS’2016

Printre expozanţii din acest an se regăsesc hoteluri din Moldova şi Ucraina. Reprezentanţii hotelurilor vor prezenta oferte concepute special pentru agenţiile de turism, dar şi pentru companii şi organizaţii, care găzduiesc oaspeţi de peste hotare.

Moldova prezintă turismul receptor şi emiţător

Moldova va prezenta potenţialul său turistic. Vizitatorii vor avea ocazia să afle totul despre produsul turistic al Republicii Moldova cu monumentele sale naturale, istorice şi culturale. Expoziţia va releva toate direcţiile turismului intern: turism rural, rezervaţii naturale, pelerinaj, "Drumul Vinului", muzee, monumente istorice etc.

În premieră, în cadrul expoziţiei va fi organizat proiectul de promovare a turismului intern Satul Meu, unde reprezentanţii raioanelor republicii vor dezvălui potenţialul regiunii în care locuiesc prin prezentări, degustări de vinuri şi bucate, evoluări ale colectivelor folclorice etc. A treia zi a expoziţiei, 9 aprilie, a fost declarată ziua turismului Moldovei – vizitatorii expoziţiei se vor bucura de o sărbătoare excepţională: evoluări ale colectivelor folclorice, degustaţii de bucate naţionale, prezentarea tradiţiilor culturale ale raioanelor republicii. Pentru cea mai frumoasă şi convingătoare prezentare a potenţialului turistic al regiunii sale, câştigătorul va fi premiat de organizatorul proiectului.

Oferte speciale de la agenţiile de turism - doar patru zile la TOURISM. LEISURE. HOTELS

La expoziţie vor participa 45 dintre cele mai mari agenţii de turism din Republica Moldova. Oferta agenţiilor va include o varietate de destinaţii turistice populare, dar şi călătorii în jurul lumii şi excursii exotice. Fiecare agenţie a pregătit pentru expoziţie oferte la preţuri speciale, tombole, bonusuri şi cadouri.

În cadrul expoziţiei se va desfăşura târgul biletelor de călătorie HOT TRAVEL MARKET. Agenţiile de turism vor oferi cele mai avantajoase pachete turistice ale noului sezon turistic. Vizitatorii expoziţiei vor avea posibilitate să rezerve sau să cumpere pachetul dorit direct la standuri. În acest sezon turismul este accesibil pentru toţi!

Programul de afaceri va include seminare, prezentări, mese rotunde. În prima zi a expoziţiei, pentru prima dată, în cadrul TOURISM. LEISURE.HOTELS va avea loc NETWORKING EVENT – un eveniment care va facilita stabilirea contactelor de afaceri primare, care vor sta la baza colaborărilor ulterioare dintre participanţii la expoziţie.

Programul conex detaliat, evenimentele care vor avea loc la expoziţie, dar şi lista participanţilor le găsiţi pe http://www.tourism.moldexpo.md/, urmăriţi noutăţile pe pagina noastră web.facebook.com/tourism.leisure.hotels/

Ne vedem la TOURISM. LEISURE. HOTELS-2016

Din 7 până în 10 aprilie la

 MOLDEXPO!

Program: 7 - 9 aprilie: 10:00 – 18:00;

                   10 aprilie: 10:00 – 16:00.

Ceremonia de inaugurare: joi, 7 aprilie, ora 11:00, pavilionul nr.2

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.3920
EUR 1 19.4833
RON 1 4.0272
RUB 1 0.2515

Meteo (Chișinău)

Vin, 05/06
21 °C
756.0620537930652mm
SSE, 3.1m/s