NOTORIUM PRIMUL CONCURS-TURNEU AL MĂRCILOR COMERCIALE

NOTORIUM PRIMUL CONCURS - TURNEU AL MĂRCILOR COMERCIALE

1. S-a confirmat faptul că piaţa este gata pentru acest concept de concurs, la care fiecare îşi are şansa sa de recunoaştere, manifestindu-se un interes sporit şi din partea companiilor mici şi mijlocii de participare.

2. Companiile mari au demonstrat faptul că sunt gata să lupte pentru menţinerea poziţiei lor deja cunoscute pe piaţă.

3. S-a demonstrat faptul că titularii de mărci comerciale sunt gata să lupte pentru recunoaştere, pentru ce este necesară implicarea şi participarea similar unei competiţii, rezultatul căreia este dependent de implicarea şi participarea activă a mărcii în concurs şi de stimulare a propriilor clienţi şi adepţi ai mărcii să o voteze.

NOTORIUM 2016, s-a recomandat ca un Turneu a celor mai recunoscute mărci comerciale din Moldova, se desfăşoară în perioada 11 aprilie - 15 mai 2016. Concursul este disponibil cu vot ZILNIC direct pe pagina oficială http://notorium.md/ şi prin sms voting la numărul scurt 4421, la 45 de categorii şi peste 100 de subcategorii de produse şi servicii. Corectitudinea, transparenţa, buna desfăşurare a concursului şi desemnarea învingătorilor în urma rezultatelor votingului este asigurată de organizatorii concursului şi de către Juriul de Onoare.

Marca Dvs înca nu este în Concurs?

Aplicaţi on-line Gratis pe http://notorium.md/send, data limită 5 mai 2016.

Participarea la concursul on-line NOTORIUM este gratuită. Organizatorii au pregătit pachete suplimentare de promovare pe perioada şi după finalizarea concursului, pachete care nu pot influenţa rezultatele concursului. Pentru toţi învingătorii în nominaţiile prezente în concurs va fi organizată Ceremonia oficială de decernare a distincţiilor şi Trofeelor NOTORIUM cît şi forumul evenimentului cu prezentări a istoriei de succes a brandurilor larg cunoscute şi apreciate pe piaţa Republicii Moldova, de asemenea evenimentul se va finisa cu un VIP fourchette şi networking. Prezenţa la acest eveniment va fi în baza invitaţiilor speciale şi a biletelor de acces. Detalii suplimentre în curînd pe pagina http://NOTORIUM.md/gala-de-premiere.

BENEFICIILE PARTICIPĂRII LA CONCURSUL NOTORIUM

  • Participarea gratuită în concurs;
  • prezenţa alături de peste 3000 de mărci comerciale;
  • audienţa generală peste 3 mln. vizualizări;
  • vizualizări unice estimate min. 50.000 de vizitatori pînă la finalizarea concursului;
  • ridicarea nivelului încrederii şi a imaginii mărcii comerciale participante la concurs;
  • pentru primii 3 cîştigători dreptul de a utiliza logotipul  NOTORIUM, imaginea Trofeului sau a medaliilor Concursului pentru promovarea produselor şi serviciilor;
  • Toate mărcile comerciale care vor întruni cantitatea de voturi minimă de 100 de voturi pe toată perioada concursului vor fi publicate în Catalogul NOTORIUM - Cele mai recunoscute mărci comerciale din Moldova.
  • Catalogul şi Forumul NOTORIUM – instrumente eficiente de promovare a produselor şi serviciilor Dvs în rîndul elitei business-ului moldovenesc .
  • Gala de premiere a nominanţilor şi Forumul NOTORIUM, un eveniment unic ca format, cu top managerii companiilor care au obţinut distincţii în concurs la peste 100 de subcategorii active, peste 300 de nominanţi penru locurile 3, 2 şi Trofeele NOTORIUM, cît şi prezentări ale istoriilor de succes ale reprezentanţilor brandurilor notorii.

NOTORIUM îndeamnă toţi participanţii să lupte pentru recunoaştere sau pentru a confirma recunoaşterea mărcii de către public la Turneul celor mai recunoscute mărci comerciale din Moldova.

Pentru detalii accesaţi www.notorium.md,

solicitaţi informaţii la: [email protected],

şi la organizatorii evenimentului: +373 79 822 822, +373 60 00 70 50, +373 690 22 822.

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.6277
EUR 1 19.4009
RON 1 4.0060
RUB 1 0.2486

Meteo (Chișinău)

Sâm, 30/05
13 °C
756.8121153543677mm
NNW, 4.1m/s