Moldova Yellow Pages: o nouă versiune – noi posibilităţi

În acest an site-ul Moldova Yellow Pages împlineşte 18 ani.

Site-ul îşi celebrează «Majoratul», iar Dvs. aveţi noua versiune actualizată cardinal. Moldova Yellow Pages prezintă nu doar un design inedit, dar şi noi posibilităţi de căutare, precum şi noi servicii de promovare a produselor şi serviciilor de către companii.

Vă prezentăm pe scurt inovaţiile de bază ale site-ului.

Căutare. Fiecare utilizator îşi doreşte să găsească informaţia cît mai rapid – fie aceasta referitor la un produs oarecare, un serviciu sau o companie concretă, în scopuri personale sau de serviciu. Cu acest scop, a fost optimizat sistemul de căutare a site-ului: va fi nevoie doar să scrieţi în bara de căutare o parte a informaţiei cunoscute (de exemplu denumirea, adresa, cuvinte-cheie – denumirea produsului sau serviciului), iar motorul de căutare va oferi imediat rezultatele căutării, satisfăcîndu-vă astfel căutarea. Filtrele vă vor permite să îngustaţi la minim cîmpul de căutare. În total sunt 3 filtre clasificate pe: rubrici (produse/servicii), raioane, localităţi.

Informaţie suplimentară. La moment, pe site veţi putea găsi nu doar datele de contact ale companiei şi informaţia referitor la domeniile de activitate, dar şi alte informaţii suplimentare: locaţia pe hartă, produse comercializate şi serviciile prestate.

Actualitate. Datele de pe site sunt ajustate zilnic în regim online, datorită call-center-ului, care procesează informaţia despre sute de companii.

Noutăţi. Pe site vor fi publicate noutăţi, care pot fi utile nu doar în oamenilor de afceri, dar şi celor care vizitează site-ul şi care nu se ocupă cu antreprenoriatul.

Interfaţa mobilă. Pentru că am înnoit versiunea site-ului veţi putea acum cu uşurinţă utiliza informaţia de pe YP.MD de pe orice dispozitiv mobil.

Şi desigur, noi posibilităţi de publicitate pentru companiile care doresc să promoveze ofertele sale comerciale.

Noul nostru site YP.MD este în continuă dezvoltare şi chiar foarte degrabă vă vom anunţa referitor la produsele noi apărute pe site. Continuăm zilnic să îmbunătăţim ţi să dezvoltăm site-ul.

Din acest motiv, pentru noi este foarte important să aflăm părerile Dvs. referitor la comoditatea utilizării acestei resurse. Numai datorită ajutorului Dvs. şi criticii obiective vom reuşi să îmbunătăţim site-ul şi versiunea mobilă a site-ului şi să-l facem comod în utilizare. Dacă consideraşi că anumite funcţii ale site-ului necesită să fie îmbunătăşite, atunci anunţaţi-ne. Scrieţi-ne, contactaţi-ne!

Contactele noastre rămân neschimbate: 022-73-77-94

 inform@varo-inform.com

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.6496
EUR 1 19.1295
RON 1 4.0056
RUB 1 0.2786

Meteo (Chișinău)

Mar, 18/02
13.67 °C
763.5626694060916mm
N, 3.6m/s