MOLDMEDIZIN & MOLDDENT - 2016: Zilele Sănătății la Moldexpo

La Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” a început ediția a  XXII–a a Expoziției-forum internaționale specializate de echipamente medicale, preparate farmaceutice și stomatologie MOLDMEDIZIN&MOLDDENT – 2016. Expoziția îmbină în mod organic două zone - platforma profesională pentru cooperarea de afaceri dintre companiile de pe piața medicală și ideea de promovare a unui stil sănătos de viață.

Circa 80 de expozanți din Moldova, România, Ucraina, Rusia, Belarus, China și SUA  vor prezenta proiecte, produse și servicii în următoarele domenii: echipamente medicale, oftalmologie, stomatologie, farmacologie, sănătatea mamei și a copilului, igienă, medicină estetică, dar și tehnologii informaționale în domeniul sănătății.

În cadrul expoziției, centre medicale, clinici stomatologice  și centre de diagnosticare de top vor organiza pentru vizitatori prezentări ale ofertelor sale speciale.

Zilele Sănătății la Moldexpo vor include circa 10 seminare și conferințe pe problemele cele mai  actuale, care se vor desfășura cu sprijinul specialiștilor din cadrul Ministerului Sănătății al Republicii Moldova: "Aspecte farmacodinamice, farmacocinetice şi farmacogenetice în utilizarea medicamentelor", "Importanţa clinică a tehnologiilor de laborator", "Patologia extragenitală şi sarcina", "Conferință în reabilitare", "Actualităţi în domeniul medicamentului şi activităţii farmaceutice" și "Actualităţi în Ftiziopneumologie".

A treia secțiune a Zilelor Sănătății la Moldexpo este proiectul "Un stil sănătos de viață ", care reprezintă un program cuprinzător de activități menite să promoveze un stil de viață sănătos, nutriția adecvată, efortul fizic, examene medicale periodice. Proiectul este de o mare importanță socială, sarcina sa este de a informa publicul larg cu privire la cele mai noi capabilități ale medicinei în prevenirea bolilor, diagnosticarea maladiilor în stadiul incipient. Obiectivul expoziției MOLDMEDIZIN & MOLDDENT este de a atrage atenția publicului asupra importanței prevenirii bolilor, depistarea precoce a maladiilor și tratamentul lor. Pe parcursul proiectului toată lumea va putea obține consultanță de specialitate.

Ca parte a proiectului "Un stil sănătos de viață" platforma E-Sanatate.md organizează "Tribuna sănătății" și "Școala de Sănătate Publică", care vor include o serie de workshop-uri pe teme precum "Diagnosticarea relației doctor-pacient prin metoda Balint", "Motivarea medicilor: Rolul laudei și a pedepsei", " Cum sa eviți sindromul „burn out” sau arderea profesională ", precum și seminarele de promovare a imaginii instituției și calității serviciilor  medicale, dedicat managerilor instituțiilor de sănătate: "Marketingul în asistență medicală" și "Rolul sistemelor informaționale în îmbunătățirea activitățății medicului și ușurarea vieții pacienților."

Principalii vizitatori ai expoziției sunt profesioniștii din industrie (medici, farmaciști, sefi de clinici, spitale, institutii medicale și de recuperare), reprezentanți ai companiilor farmaceutice, farmaciilor și altor companii din industria medicală. În scopul de a sprijini un dialog de afaceri eficient și de a stabili contacte cu clienții și partenerii noi în cadrul expoziției MOLDMEDIZIN & MOLDDENT va fi organizat Business Networking Event, care a fost recunoscut ca un instrument eficient de creare a contactelor de afaceri noi.

 

Specialiștii, profesioniști și consumatorii la expoziția  MOLDMEDIZIN & MOLDDENT,

  din 7 până în 10 septembrie 2016,

la Centrul Internațional de Expoziții «Moldexpo»

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.6277
EUR 1 19.4009
RON 1 4.0060
RUB 1 0.2486

Meteo (Chișinău)

Vin, 29/05
12 °C
757.5621769156704mm
NNW, 4.1m/s