Moldexpo invită: MOLDMEDIZIN & MOLDDENT

MOLDMEDIZIN & MOLDDENT 2019

Cum să vă protejați sănătatea, ce medicamente, echipamente medicale și de diagnostic noi au intrat pe piață, ce servicii medicale prestează centrele și clinicele medicale, dar și multe altele veți afla vizitând ediția a  XXV-a a Expoziției internaționale specializate MOLDMEDIZIN & MOLDDENT, care va fi găzduită de Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO, în perioada 11 - 13 septembrie.

Proiectul expozițional MOLDMEDIZIN & MOLDDENT este principalul eveniment în domeniul asistenței medicale, care întrunește participanți din Republica Moldova și din străinătate. Forumul medical specializat, care se bucură de suportul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și a asociațiilor profesionale ale medicilor și farmaciștilor, atrage anual specialiști din domeniul medicinii și ocrotirii sănătății.

Organizator: Centrul Internațional de Expoziții “Moldexpo” S.A.

Suport oficial:

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova

Asociațiile profesionale ale medicilor din Republica Moldova

Partener general: compania  Balkan Pharmaceuticals

Partenerul proiectului: Inițiativa Pozitivă

Cleany partenerul expoziției: compania Amta-Tis SRL

Parteneri media: Sanatate, BeautyClub.md, Medforum.md, Mednews.md

Proiectul special al expoziției –  «100% viață pentru fiecare»

Unul din evenimentele centrale ale expoziției MOLDMEDIZIN & MOLDDENT 2019 este proiectul «100% viață pentru fiecare».

Apelul „100% viață pentru fiecare!” are ca scop îmbinarea eforturilor pentru a crea un mediu în care fiecare persoană, indiferent de vulnerabilitatea sa, să se bucure de toate drepturile și oportunitățile necesare pentru 100% viață, iar țara noastră să devină un stat, în care viața umană este o valoare absolută.

Ambasadorul proiectului “100% viață pentru fiecare!”, OLEG CREȚUL este judocan, campion al Jocurilor Paralimpice de Vară din 2008 la judo (printre slabvăzători), medaliat cu argint la Jocurile Paralimpice din 2004, cvadruplu campion mondial, triplu campion al Europei la judo.

MOLDМEDIZIN

Misiunea expoziției este de a demonstra că este prestigios să fii sănătos și că în Republica Moldova există tot ce e necesar pentru a menține și consolida sănătatea, a depăși obiceiurile proaste și a duce un stil de viață sănătos. Peste 90 de companii din Republica Moldova, Belarus, Italia, Rusia, România, Ucraina, Estonia vor prezenta cele mai noi produse farmaceutice, echipamente medicale și stomatologice, noutăți din domeniul sănătății mamei și copilului, medicinei estetice, tehnologiilor informaționale în medicină și produselor de igienă.

Pavilionul central al expoziției MOLDMEDIZIN este dedicat medicinii și produselor farmaceutice. Aici vor fi prezentate cele mai recente inovații tehnice și tehnologice, cele mai moderne modele de echipamente medicale, precum și întreaga gamă de servicii ofertate de centre medicale, clinici și laboratoare, preparate medicale ale diferitor producători.

MOLDDENT — tehnologiile stomatologiei moderne

MOLDDENT, o parte semnificativă a expoziției, este dedicată tehnologiilor avansate din domeniul stomatologiei. Pe acest segment va fi prezentată o gamă largă de echipamente, instrumente și materiale utilizate în practica stomatologică și în laboratoarele stomatologice. În cadrul MOLDDENT vor fi expuse medicamente și anestezice, produse de igienă orală, mobilier pentru clinici specializate și birouri. În plus, vizitatorii vor afla ofertele clinicilor stomatologice, serviciile acestora și inovațiile introduse de clinici în programele lor de lucru cu pacienții.

Programul de afaceri al expoziției

 

 

 

 

http://www.moldmedizin.moldexpo.md/registrare/

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=raS-Fli8F0M

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.2619
EUR 1 19.3895
RON 1 4.0083
RUB 1 0.2426

Meteo (Chișinău)

Lun, 06/07
22 °C
758.3122384769731mm
N, 3.6m/s