Mereu vrem câte ceva să schimbăm...

Cumpără mobilă acum – la EXPO MOBILA!

În data de 4 octombrie curent, la „Moldexpo”, începe cea mai mare manifestare expoziţională din Republica Moldova, dedicată industriei mobilei, EXPO MOBILA-2017. La ediţia curentă participă peste 30 de companii şi magazine de mobilă din Moldova şi Ucraina. Pe un spaţiu de 5000 metri pătraţi ai expoziţiei, încadrate în două pavilioane, companiile vor prezenta circa 1000 de modele de mobilier pentru casă şi birou – de la dormitoare şi bucătării, pînă la mobilă corp şi tapiţată. Doar 4 zile şi numai la expoziţie vei putea cumpăra mobilierul care-ţi place, la preţ special oferit de fiecare participant.

C.I.E. Moldexpo organizează Expoziţia internaţională specializată de mobilă EXPO MOBILA împreună cu Uniunea Producătorilor de Mobilă din Moldova, cu suportul oficial al Ministerului Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova. Partenerul programului este “Centrul Internaţional al Profesioniştilor din Industria Mobilei” din Rusia.

Uniunea Producătorilor de Mobilă din Moldova şi companiile Panmobili, Ambianța, TIARA PRIM, Fabrica de mobilă Stejaur și mobila.md au pregătit cele mai atractive oferte. Companiile Ambianța, Donaro-Mob, Prima Mobila, Mezanin-V, Indart, Mobvaro-M, ARTVENT RTD, Domino Mobila, Arama R, Panmobili, Clasic Mobili, ICAM propun mobilă pentru toată casa.

Doar cei înregistraţi vor beneficia de un şir de facilităţi: întrare liberă la expoziție toate 4 zile, livrare gratuită a mobilierul ales în orice colţ al Chişinăului, consultaţia designerului în ce priveşte alegerea mobilierului potrivit pentru orice încăpere.

Pe data de 5 şi 6 octombrie Centrul Internațional al Profesioniștilor din Industria Mobilei (Rusia), organizează seminare practice la tema «Magazinul de mobilă este vizitat de un nou tip de cumpărător. Cine este și cum să vă comportați ca să vindeți mai mult» şi «16 + 1 metode de sporire imediată a vânzărilor de mobilă cu 48%», speaker fiind Serghei Aleksandrov, directorul general al Centrului.

 

http://www.furniture.moldexpo.md/registrare/
https://www.youtube.com/watch?v=FnF8Ss_Ky7E

04 - 07 octombrie la C.I.E. Moldexpo

EXPO MOBILA 2017

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.7272
EUR 1 19.3244
RON 1 3.9914
RUB 1 0.2478

Meteo (Chișinău)

Mar, 26/05
17 °C
765.0627925286968mm
NE, 4.1m/s