Gestionarea conflictelor - master-class de la SBC

SBC propune atenției celor care vor să știe cum să evite și să soluționeze conflictele

master-classul „Gestionarea conflictelor”

Dacă vreți să aflați care sînt strategiile și procedeele de soluționare a confruntărilor din viața personală și la locul de muncă și dacă vă doriți ca relațiile cu cei apropriați, dar și cu colegii de serviciu să devină mai pozitive, atunci înregistrați-vă la master-classul „Gestionarea conflictelor” din data de 26 iulie la prețul de doar €19.

Ni se întîmplă să ne certăm. Tuturor. La serviciu, acasă, cu prietenii. Nu constituie o noutate că conflictul este o realitate a vieții. Realitate pe care nu învățăm s-o gestionăm vreodată perfect.

Însa! Este în puterea noastră să consumăm mai puțin timp, energie, emoții etc și să minimalizăm consecințele unui conflict.

Ba, chiar mai mult – să obținem beneficii, iar cel mai înverșunat oponent să devină cel care ne tratează cu respect și înțelegere.

Faceți clic pe Înregistrare pentru a avea parte de această lecție utilă.

Pe 26 iulie 2016 School of Business Communications organizează master-classul „Gestionarea conflictelor”.

Vă doriți să aveți parte de cunoștințe unice?

Vreți să vă înregistrați la acest master-class?

Sunați la 079 409 496 sau accesați site-ul conflicte.sbc.md/ 

Cine va fi formator?

Valentina Racu este Business trainer, formator certificat în conformitate cu standardul european (Trainer Europass Certificate). Formator licențiat în sistemul internațional SDI®. Se specializează în desfășurarea trainingurilor de comunicare. A activat în calitate de trainer intern şi ca formator extern în companii de nivel naţional şi internaţional. Experienţa de formator constituie 10 ani.

Vreți să învățați lucruri utile și practice de la acest formator?

Înregistrați-vă la master-classul „Competența emoțională” la numărul de telefon 079 409 496 sau accesînd conflicte.sbc.md/

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.4407
EUR 1 19.5379
RON 1 4.0375
RUB 1 0.2533

Meteo (Chișinău)

Joi, 04/06
21 °C
754.5619306704598mm
W, 5.1m/s