Formula simplă pentru organizarea Vacanței!

Ați uitat de vacanță? Acum e timpul să uitați de muncă!

Oamenii au călătorit și s-au odihnit dintotdeauana, și tot ce ne trebuie acum este să ne odihnim cu plăcere. Nu mai visați - e timpul să vedeți lumea împreună cu TOURISM. LEISURE. HOTELS-2017!

Organizator: Centrul Internațional de Expoziții “Moldexpo” S.A.

Coorganizator: Agenția Turismului a Republicii Moldova

Parteneri:

Asociația Națională a Agențiilor de Turism din Moldova ”ANAT”

Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural din Moldova “ANTREC-Moldova”

Asociația de Dezvoltare a Turismului în Moldova, ADTM

Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova, ANTRIM,

Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova, APIT

ONG Liga Tineretulu din Moldova

Ușile care duc în vara

Se spune că lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc citesc doar o pagină din ea. Deci,  călătoriți, odihniți-vă și cunoșteți lumea cu expozanții TOURISM. LEISURE. HOTELS-2017. Din 6 până în 9 aprilie veți afla tot ce n-ați știut despre turism, agrement și călătorii. Peste 150 de companii din Moldova, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Slovacia, România, Turcia și Ucraina vă vor povesti și vă vor oferi o varietate de destinații de vacanță - de la cele mai populare la cele mai exotice. Uitați de eterna problemă „Unde să-mi petrec vacanța?“, veniți la TOURISM. LEISURE. HOTELS-2017 și alegeți orice doriți.

Pentru o călătorie plăcută și o odihnă pe cinste participanții noștri vă vor prezenta noi destinații turistice, cele mai bune pachete pentru toate categoriile de turisti, pelerinaje, o varietate de opțiuni pentru vacanța de iarnă și de vară, stațiuni balneare, excursii și multe altele.

Fiecare participant exclusiv pentru expoziție a pregătit pachete de oferte la prețuri speciale, tombole și premii, bonusuri și cadouri valabile numai pentru cele patru zile ale evenimentului!

Companiile participante vor prezenta și posibilitățile turismul intern. Vizitatorii vor putea să „simtă“ tradiția și cultura Moldovei, expoziția va dezvălui toate direcțiile turismului intern: turism rural, rezervații, pelerinaj, „drumul vinului“, muzee, monumente istorice și altele.

În premieră  pentru Moldova!

Pentru prima dată în cadrul expoziției TOURISM. LEISURE. HOTELS-2017 se va desfășura un eveniment neobișnuit și plin de culoare - „Festivalul Turismului“, dedicat tradițiilor, culturii, bucătăriei și odihnei din întreaga lume. Aici, vizitatorii sunt așteptați cu dansuri naționale, muzică populară, bucătăria din țările ale căror reprezentanți vor lua parte la festival.

Cele patru zile de festival vor abunda în concursuri, tombole, spectacole, flash-mob-uri, dans și muzică.

Veți avea posibilitatea să vă faceți cunoștință cu personaje istorice din diferite epoci, să gustați mâncăruri delicioase și exotice de la cei mai buni bucătari, să participați la master-classuri la primul în Moldova „Festival al turismului.“

Festivalul-Concurs «Satul Meu»

Moldova este o țară cu o istorie și cultură bogată, fiind atractivă din punct de vedere turistic.

Anume pentru promovarea imaginii țării, a istoriei, folclorului, tradițiilor și obiceiurilor la expoziție se va desfășura Festivalul-Concurs «Satul Meu»

Reprezentanții diferitelor regiuni ale Republicii Moldova vor prezenta la standuri specificul raionului de baștină - obiective turistice, dansuri și cântece, bucate, tradițiile culturale ale regiunii.

Pentru cea mai bună promovare al potențialului turistic câștigătorilor le vor fi acordate premii speciale.

Și asta nu e tot!

La expoziția TOURISM. LEISURE. HOTELS a apărut un nou segment - mărfurile pentru turiști, turism, sport și recreere. Amatorii de odihnă activă vor găsi tot ce au nevoie pentru a petrece timpul cu plăcere și fără griji.

Ar fi o mare greșală să nu treceți pe la standurile expozanților care prezentă ofertele hotelurilor. În acest an, vizitatorii vor avea o mare oportunitate de a profita de super-ofertele hotelurilor din Republica Moldova, Georgia și Ucraina!

Programul de afaceri al expoziției va fi unul consistent și va include seminarii, prezentări și mese rotunde. În prima zi a expoziției va avea loc Business networking event - un instrument pentru stabilirea contactelor de afaceri primare dintre participanți, care vor constitui baza unor viitoare cooperări.

Important - nu uitați să vă înregistrați on-line și:

- să primiți un bilet gratuit de intrare pentru toate cele 4 zile de expoziție;

- să luați parte la un tur al Chișinăului cu doar 10 lei;

- să participați la o tombolă cu excursii prin Moldova, oferite de expozanți!

PDF icon<strong>Programul</strong> Expoziţiei internaţionale specializate

http://www.tourism.moldexpo.md/registrare/

https://www.youtube.com/watch?v=lKH9Tgjm2fY

TOURISM. LEISURE. HOTELS-2017 este  formula simplă pentru organizarea vacanței!

 din 6 până în 9 aprilie la C.I.E. Moldexpo, în intervalul 10.00 - 18.00

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.5346
EUR 1 19.4695
RON 1 4.0190
RUB 1 0.2518

Meteo (Chișinău)

Mar, 02/06
18 °C
755.3119922317625mm
WNW, 2.1m/s