"Food & Drinks": Încercați ceva nou!

Expoziția internațională specializată "Food & Drinks" care se desfășoară la C.I.E. "Moldexpo" este singura expoziție internațională de produse alimentare în Republica Moldova. De-a lungul anilor, expoziția s-a impus ca spațiu excelent pentru stabilirea relațiilor și contactelor în domeniul industriei alimentare. Aici, vizitatorii și participanții pot avea contacte directe cu specialiști de înaltă calificare și se pot familiariza cu cele mai noi tendințe ale pieței.

Misiunea evenimentului «Food & Drinks» este de a promova dezvoltarea și perfecționarea industriei alimentare din Republica Moldova, atrăgând la eveniment producători din străinătate. În timpul expoziției, datorită programelor speciale ale "Moldexpo", companiile străine pot stabili rapid legături comerciale și economice cu comunitatea de afaceri din Moldova.

«Food & Drinks» reflectă realizările pieței de profil, fiind un instrument de stimulare a cererii de produse alimentare pe piața internă, oferă oportunitatea de a gusta bucate gătite după cele mai recente rețete culinare ale companiilor participante. Evenimentele conexe atrag publicul țintă - profesioniști din industrie și simpli consumatori.

PDF iconPROGRAMUL
Expoziţiilor internaţionale specializate
„Food & Drinks”, ediţia a XXIV-a, “Food Technology”, ediţia a XXIV-a
„Packaging. Depot”, ediţia a XXII-a

Pentru mai multe detalii:

http://www.food-drinks.moldexpo.md/registrare/

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.3964
EUR 1 19.3666
RON 1 4.0719
RUB 1 0.2719

Meteo (Chișinău)

Lun, 21/10
11.93 °C
768.0630387739075mm
SSE, 2.6m/s