Expoziția națională ,,FABRICAT ÎN MODOVA"

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova vă invită să participați la ediția a XV-a a expoziției naționale ,,FABRICAT ÎN MODOVA", care se va desfășura pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții "Moldexpo" SA, în perioada  03 – 07 februarie 2016, mun. Chișinău.

                      Organizatorul expoziţiei - CCI a RM.

Pe  parcursul anilor evenimentul menționat a devenit un instrument de promovare a mărfurilor și serviciilor autohtone, de testare a acestora la capitolul cerere, consolidare a pozițiilor pe piața, stabilire a contactelor de colaborare pentru oamenii de afaceri din țară și de peste hotare.

Scopul expoziției este de a contribui la crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovării imaginii Republicii Moldova.

La această măsură sunt invitați să participe agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

De asemenea, ediția curentă a expoziției va găzdui un program amplu de afaceri, in cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atăt pentru consumatori, căt și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării commercial -economice.

Pentru informații mai detaliate, Vă rugăm să apelați la specialiștii din Direcția Relații Internaționale și Evenimente de Afaceri a CCI a RM,  tel/fax: (022)23 84 10,  21-07-25,

E-mail: [email protected]; [email protected]

Condițiile de participare și cererile Ie  găsiți pe site-ul oficial al Camerei de Comerț și Industrie - www.chamber.md.

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.4407
EUR 1 19.5379
RON 1 4.0375
RUB 1 0.2533

Meteo (Chișinău)

Joi, 04/06
19 °C
754.5619306704598mm
SW, 3.6m/s