CCI invită la un dialog de afaceri

CCI invită mediul de afaceri la „Un dialog de afaceri deschis pentru un sector agro-industrial eficient” în Federaţia Rusă

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenţii economici autohtoni să participe la misiunea economică în Federaţia Rusă, or. Rostov-pe- Don, organizată în perioada 20-23 septembrie 2017. Evenimentul se desfăşoară  în contextul Şedinţei lărgite a Consiliului de Afaceri Rusia – Republica  Moldova, având genericul „Un dialog de afaceri deschis pentru un sector agro-industrial eficient: probleme şi perspective ale colaborării investiţionale şi cooperării dintre Federaţia Rusă şi Republica Moldova”.

Misiunea economică este organizată în cooperare cu Consiliul de Afaceri Rusia – Republica  Moldova și Camera de Comerţ şi Industrie a Regiunii Rostov.

Evenimentul planificat oferă participanţilor o posibilitate reală de a discuta direcţiile de perspectivă şi problemele existente în acest sector, cu scopul dinamizării şi stimulării activităţii de antreprenoriat, creării condiţiilor pentru creşterea investiţiilor, transferului tehnologiilor în sectorul agro-industrial, acordării serviciilor de suport a afacerilor, precum şi sporirii competitivităţii producţiei agro-industriale.

Agenda misiunii economice va mai include o sesiune de întrevederi bilaterale de afaceri (B2B) şi vizite la companii notorii, cu viziune modernă, reprezentând sectorul agro-alimentar din regiunea Rostov, Federaţia Rusă  (Microsoft Office document iconPROGRAMA și Microsoft Office document iconCONCEPTUL se anexează).

Persoanele interesate de participare la eveniment sunt rugate să completeze FişierFormularul anexat şi să-l remită în adresa Direcţiei Relaţii Internaţionale a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, până pe data de 25 august 2017.

Informaţii suplimentare la tel./fax: 022 22-26-26, e-mail: [email protected], persoana responsabilă: Inga Leontean.

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.6942
EUR 1 19.4945
RON 1 4.0244
RUB 1 0.2497

Meteo (Chișinău)

Joi, 28/05
13 °C
756.8121153543677mm
N, 7.2m/s