Business etiquette: reguli de conduită în afaceri

SBS organizează master-class inedit:

Business etiquette: reguli de conduită în afaceri.

Chiar este importantă eticheta în mediul de afaceri în secolul tehnologiilor performante, a democrației în relații și a libertății exprimării ca individ? Ca să aflați răspunsul la această întrebare și multe altele înregistrați-vă la master-classul "Business etiquette"

Sînt cunoscute cazuri cînd au fost pierdute contracte importante din cauza unor ”nimicuri” ca ținuta, vestimentația eventualului partener sau altele. Dintre doi candidați cu pregătire similară, a fost selectat pentru job cel care a dat dovadă de cunoașterea bunelor maniere. În altă situație, operatorul unei banci a avut parte de o reacție agresivă din partea clientului și mustrare din partea șefilor ”doar” pentru că a încălcat o regulă de conduită cu clientul.

Să privim normele de conduită în afaceri nu ca o chestie efemeră și demodată, ci ca un criteriu economic care, în cazul cînd este respectat, ne asigură beneficii financiare, iar în cazul în care nu este respectat – riscăm pierderi financiare.

Noi am pregătit acest master-class pentru cei care doresc să stăpînească arta conduitei în mediul antreprenorial și percep business etiquitte-a ca un instrument ce contribuie la succesul profesional.

Faceți clic pe Înregistrare pentru a avea parte de această lecție utilă la prețul de €19.

Pe 19 iulie 2016 School of Business Communications organizează master-classul „Business etiquette: reguli de conduită în afaceri” la prețul avantajos de doar €19.

Vă doriți să învățați elemente de bune maniere în afaceri și să scăpați de greșelile tipice?

Vreți să vă înregistrați la acest master-class?

Sunați la 079 409 496/ accesați site-ul etichet.sbc.md/.

Ce vom învăța la acest master-class?

•  Ce presupun cei 7 ani de acasă în business: aspecte, elemente și diferențele de bunele maniere cotidiene;

•  Greșelile tipice ce țin de business etiquette. Identificarea și prevenirea acestora;

•  Eticheta telefonică. Regulile şi normele de comunicare;

•  Regulile generale pentru ținuta masculină și feminină: culori, modele, stiluri. Ținutele formale și semi-formale;

•  Normele de conduită în contextul unui business lunch ș.a.

false

Cine este formator?

Autorul şi conducătorul programului este Valentina Racu - Business trainer, formator certificat în conformitate cu standardul european (Trainer Europass Certificate). Formator licențiat în sistemul internațional SDI®. Se specializează în desfășurarea trainingurilor de comunicare. A activat în calitate de trainer intern şi ca formator extern în companii de nivel naţional şi internaţional. Experienţa de formator constituie 10 ani.

Înregistrați-vă la master-classul „Business etiquette” la prețul avantajos de doar €19 la numărul de telefon 079 409 496 sau accesînd etichet.sbc.md/.

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 18.5436
EUR 1 20.0354
RON 1 4.1489
RUB 1 0.2405

Meteo (Chișinău)

Lun, 06/04
12.71 °C
776.3137159482364mm
SE, 1m/s