Asociația AAPM este cointeresată

În ultimul timp  organul legislativ al țării acordă o atenție majoră către mass-media, înclusiv și reglementarea lor legislativă.

Asociația Agențiilor de Publicitate este cointeresată în dezvoltarea mass-media, dat fiind faptului că anume ea reprezintă fundamentul pieții publicității și, respectiv, a activității noastre. Și noi suntem convinși că, legislația în domeniul mass-media nu poate fi analizată și modificată fără participarea reprezentanților domeniului publicităţii, activitatea eficientă a cărora în rezultat generează resurse financiare pentru dezvoltarea mass-media.

Mass-media și alte organizații văd problema doar dintr-un singur punct de vedere - cel tehnic, noi însă lucrînd cu aceste mass-media vedem cum anumite decizii tehnice și conceptuale acceptate pot influiența rezultatul final, și anume interesul către mass-media din partea consumatorilor săi și in final asupra interesului clientului de ai susține financiar (însăși prin intersesul de a amplasa publicitate).

De aceea anume prin dialog cu toate părțile cointeresate se poate crea o bază legală, care în realitate va fi utilă pentru dezvoltare și democrație - prin asigurarea accesului mass-media la finanțare independentă, precum și pentru business - în interesul țării.

Este important că Asociația are o experiență în activitatea de elaborare și modificare a legislației de profil. În subsidiar, noi avem acces la experiența internațională în domeniul mass-media, deoarece membrii AAPM sunt reprezentanți ai agențiilor internaționale, iar directorul executiv al AAPM este membru al Consiliului Coordonator al Publicității Țărilor CSI.

AAPM

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 17.6060
EUR 1 19.5542
RON 1 4.0921
RUB 1 0.2851

Meteo (Chișinău)

Mie, 22/01
11.99 °C
763.5626694060916mm
WNW, 8.2m/s